Testujeme: Pravidla nezávazného sexu

Kdo nikdy nezkusil nezávazné radovánky, jako by nežil. I když se tento druh zábavy může na první pohled jevit jako ideální, má svá pravidla. Díky kterým je nezávazný sex bezpečný a bezstarostný. Vyzkoušely jsme za vás a zde je výsledek. Jsme-li na to pyšné, neptejte se.

Nezůstávejte do rána!

Pravidlo numero uno. Poslední, co chcete u nezávazné známosti, jsou ranní probuzení (a slova o štěstí?). Zejména randíte-li s muži, kteří zpravidla po ránu vypadají roztomile a rozespale, zatímco vám oči lemují včerejší linky a vlasy trčí do všech světových stran.

Nemíjejte zrcadlo

Před odchodem (nočním či večerním – viz předchozí odstavec!) je dobré se pozastavit u zrcadla a prohlédnout si případné viditelné stopy. Pokud totiž opustíte místo činu s nezamaskovanými skvrnami na krku, mohou přijít velmi nepříjemné otázky a jejich následné ještě nepříjemnější vysvětlování…

Nezajímejte se

To je rada, co? Teď ale vážně – pokud se chcete vyhnout citovému poutu, opravdu není dobrý nápad vyptávat se na jeho vztah s rodiči, nemocnou kočku tety z druhého kolene či společně polemizovat nad smyslem života. Vzájemná podpora a motivace k vyšším profesním i osobním cílům? Neexistuje!

Na rovinu

I opomíjení citů se musí dělat s citem. Doporučujeme si nezávaznost předem vyjasnit, vzájemně si nelhat a nevytvářet falešné naděje. Mluvte i o tom, co se vám líbí, kam sáhnout a čemu se raději vyhnout. Prostě na rovinu. Komunikace je sice základ, ale na druhou stranu jen popovídat jste si s ním nepřijeli. Tak se soustřeďte i na jiný jazyk, než je ten rodný.

Příprava dělá mistra

Známá poučka říká, že pokud s někým nechcete mít sex, neholte si nohy. Tato nepříjemná skutečnost, o které víte jen vy sami, vás prostě před tímto posvátným aktem zastaví. Pokud ale chcete opak, příprava je naprosto zásadní. S parfémem a sexy prádlem rozhodně nešetřete.

Nelíbejte se / Nemazlete se

I když s tímto pravidlem souhlasí pouze jedna ze tří autorek tohoto textu, někdy je lepší se romantickým líbačkám a pomalému mazlení vyhnout. Přece jen tyto činnosti výrazně city prohlubují! Pokud to ale (jako dvě z autorek tohoto textu) berete jako další zdroj zábavy, směle do toho. Je to jen o nastavení mysli. A samozřejmě taky o tom, jak daný člověk umí líbat.

Chraňte se

Pravidlo, které nemůže nezaznít. Stejně jako chráníte svoje city a potenciálně zlomené srdce, chraňte i své zdraví. Pokud se jedná o nezávazný sex, je dost možné, že nejste jediným občasným obyvatelem jeho/její postele, a proto není radno zapomínat na kondom či/a jiné způsoby ochrany.

úvodní foto: Dainis Graveris on SexualAlpha

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *