Nuda v sexu? Zkuste španělské mušky

Jak vylepšit vaše milostná dobrodružství za co možná nejkratší dobu? Zahoďte vibrující erotické hračky i sexy prádýlko a už vůbec neřešte, kde by se mělo vaše příští dostaveníčko odehrávat. Španělské mušky vás dostanou do varu za pár vteřin. O co jde a proč je zkusit?

Afrodiziaka určitě znáte. Dnes jsou takto označovány látky, které mají prokazatelně pozitivní vliv na libido a potenci. Účinkují pomocí různých mechanismů, které ovlivňují náš mozek, hormony či průtok krve. Některé dokonce zvyšují plodnost. Za afrodiziaka jsou považovány některé přírodní látky – třeba bylinky, například ženšen.

Pozitivní vliv na naše touhy mají ale i některé potraviny, typicky třeba ústřice, čokoláda, zázvor, ale i granátové jablko. Známým afrodiziakem jsou i takzvané španělské mouchy.

Svůj název získaly podle malého brouka Puchýřníka lékařského, který produkuje látku kentaridin. Ta už se dnes nepoužívá (nepříznivé vedlejší účinky), ale mušky si už svůj název nechaly. A můžete být v klidu, místo kentaridinu už obsahují jiné podpůrné látky, které zvyšují chuť na sex.

Jak to funguje?

Použití španělských mušek je naprosto jednoduché a rychlé. Otevřete lahvičku, nadávkujete si na lžičku několik kapek… a necháte se unášet na vlnách vášně, vzrušení a omámení. Představte si to podobně, jako když jste trochu opilí, nadržení, je vám horko a máte na někoho nebo na „něco” chuť.

Kolik to stojí?

Ceny se pohybují od 150 korun výš.

A co Poppers?

Poppers neboli slangový výraz pro chemické látky alkyl-nitritbutyl-nitritisobutyl-nitrit či amyl-nitrit, které se taky využívají jako afrodiziakum. V tomto případě ale lektvar neužíváte vnitřně, nýbrž nosem. Jak to funguje? Stačí si přičichnout a účinek se dostaví hned, maximálně během pár sekund. Buší vám srdce, cítíte horko, malátnost, zvláštní euforii a příjemné uvolnění – včetně chuti na sex. Po minutě až dvou je zase klid.

V tomto případě jde spíš o srandu na párty nebo zpestření sexu. Jako španělské mušky to ale úplně nefunguje. Uvolňují hlavně svalstvo bohaté na krev (konečník, vagina), proto je používají především homosexuálové – pro usnadnění análního styku. Heterosexuálové ho zase užívají k oddálení ejakulace.

PS: V případě Poppers dejte ale pozor, kam lahvičku pokládáte a zda vám někam neukápne onen blahodárný roztok. Může se totiž stát, že vám sežere barvu na nočním stolku.

Anna Basiková

Hodně čtu, nepiju kafe, miluju cestování, řezaný kytky, podzim a dlouhý procházky po lese. Učím se švédsky a taky znakovku. Napsala jsem knížku, píšu články a taky dělám v PR a trochu v marketingu. Nikdy mě nenapadlo založit vlastní časopis, ale díky bohu se to stalo. Přeju si, aby vás to tu bavilo.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *