Tip na víkend: Svatby na Smetaně. Čeští designéři představí svatební šaty a šperky

Designéři ze SmetanaQ Showroomu ukáží, jak může vypadat snová svatba plná českého designu. Zaměřili se nejen na nevěsty a ženichy, ale připravili nadčasové kousky pro všechny svatebčany. Nové produkty představí v rámci pop-upu s názvem Svatby na Smetaně.

Akce proběhne od úterý 21. 2. do neděle 26. 2. ve SmetanaQ Showroomu. Ke spolupráci pozvali také Botanika.Store, který se postará o floristickou výzdobu, a nebude chybět ani svatební hostina od Adie dorty a SmetanaQ Café & Bistro.

Outfity pro nevěsty a ženichy

Designéři vycházejí vstříc moderním nevěstám a ženichům a vytváří svatební produkty, které mají do klasického klišé daleko. Návrhářky, jako jsou Vendula Šulanová, Daniela Pešková, Hana Frišonsová nebo značka Kafka, pracují zejména na zakázku. Na pop-upu představí originální svatební šaty převážně z přírodních materiálů, které si mohou návštěvníci vyzkoušet a domluvit jejich výrobu přímo na míru.

Designérky se postarají nejen o nevěsty a všechny svatební hosty, ale pomohou s fashion stylingem celé svatby. SmetanaQ Showroom myslí také na pány, na akci nebudou chybět ani na míru šité obleky od značky Alešbáry nebo TransformerJacket. 

O boty a doplňky se postarají Fernando Echeverria a Jana Rollo, jejichž kožené produkty ve svěžích i elegantních barvách jsou ideálními společníky při vykročení do nové životní etapy. Také nová kolekce značky Kras dokazuje, že kožené kabelky ve světlých a pastelových odstínech budou právě tím pravým doplňkem.

Šperky nesmějí chybět

Ke svatbám neodmyslitelně patří šperky. Netradičně zpracované zásnubní a snubní prsteny od designérek Dany Bezděkové, Hany Polívkové, Antonie Lecher či Adély Schicker si mohou návštěvníci prohlédnout a vyzkoušet. Každá designérka přistupuje k tvorbě jiným způsobem, ale hlavní spojnicí zůstává silná symbolika a kvalitní zpracování.

Ve SmetanaQ Showroomu budou k dostání kromě prstenů také medailony, záušnice, šperky do vlasů nebo další kousky, kterými lze nahradit například tradiční svatební závoj. 

Láska prochází i žaludkem

Svatby na Smetaně nabídnou prezentaci luxusních svatebních dortů a dezertů, které připraví Adie dorty. Botanika.Stores svou floristickou výzdobou přemění SmetanaQ Showroom k nepoznání. Součástí akce bude také svatební fotostěna Fotonaut, díky které si návštěvníci odnesou nezapomenutelné vzpomínky.

Otevření svatební sezony společně se SmetanaQ Showroomem a svatebním magazínem MILE proběhne od 21. do 26. února.

Anna Basiková

Hodně čtu, nepiju kafe, miluju cestování, řezaný kytky, podzim a dlouhý procházky po lese. Učím se švédsky a taky znakovku. Napsala jsem knížku, píšu články a taky dělám v PR a trochu v marketingu. Nikdy mě nenapadlo založit vlastní časopis, ale díky bohu se to stalo. Přeju si, aby vás to tu bavilo.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *