V Zákulisí s bulvární novinářkou Markétou Kučou: Nahých fotek celebrit mám plný e-mail, vše zálohuji

Markéta Kuča pracuje v bulvárních médiích už přes šest let. Psala například pro web Extra.cz a nyní glosuje společenské dění především na svém Instagramu. V novém díle podcastu V Zákulisí poodkryla, jak bulvár pracuje s etikou, co už je za hranou nebo jak se stát celebritou. Na co dalšího se můžete těšit?

Píše bulvár pravdu?

Jaké to bylo, když odhalila kauzu Nely Slovákové s rouškami?

Kolik se platí za informace?

A musela Markéta kvůli svým článkům někdy před soud?

Dokud to lidi budou číst a kupovat, my to budeme psát,“ říká s úsměvem o svých bulvárních článcích novinářka Markéta Kuča. I přes to, že média nevystudovala, má kontakt téměř na každého a na kontě má i pár investigativních případů. Jaké je zákulisí práce bulvárního novináře? Musí si zálohovat každé instastories, které známé osobnosti vypustí do světa?

A jaká slova se jí vybaví, když se řekne Meghan Markle, NobodyListen nebo Shopaholic Adel?

Markéta Kuča v epizodě nového podcastu V Zákulisí také prozradila, jak vypadá její typický den, kolik má právníků, jak je to se zdroji, které jsou uváděny jako blízcí nebo komu zavolat, když chci být vyfocena. Pobavily jsme se také nad bizarními popisky u fotek, kterých jsou plné galerie ve článcích.

Předvolební výzvy jsou nepříjemné, ale i s nimi se v mé práci setkávám,“ přiznává Markéta Kuča. Před soud ji však zatím žádný její článek nedostal, dokonce se jí prý dobře usíná a rodina se za její profesi nestydí. Jak se vypořádává s takovou vlnou negace a kdo jí nikdy nevezme telefon?

Jaké vztahy mezi sebou mají celebrity a bulvární novináři?

Kdo z českých celebrit je největší práskač?

Jak se ověřuje, zda nahé fotky nejsou fejk?

Speciální bonusová epizoda na herohero

Děkujeme všem, kteří se připojili k platformě herohero! Po aktivaci předplatného, které činí 5 euro za měsíc, se můžete těšit na bonusový obsah, jako je například speciální epizoda s návodem, jak se stát v daném oboru těmi nejlepšími. Každého hosta se ptáme na radyJak začít? Co musím umět? Kolik mě to bude stát? Jak se dostat tam, kde je on?

Celý podcast (hlavní + drbací část) si můžete poslechnout jak na Apple Podcast a Spotify, tak na Youtube a Hero Hero.

Poslechněte si i minulou epizodu s herečkou Leonou Skleničkovou!

*úvodní foto: Kristina Mariani

Doporučené články

1 komentář

  1. […] Jaké je zákulisí práce bulvární novinářky? […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *