Zákulisní menu vol. 12: Nové fitko v Karlíně, česká móda i galerie moderního umění

Léto je tady a s ním i spousta letních novinek na menu! Tohle je náš gurmánský výběr. Tak co všechno si objednáte?

Summer 23‘ podle CHATTY

Přijměte pozvání do snového světa, kde se snoubí lehkost s drzostí. Designerské duo Radka Sirková a Anna Tušková představuje pod značkou CHATTY letní kolekci day-to-night kousků. V kolekci najdete letní bombery, lehký kabát a vestu, šaty a popelínové topy v kontrastu s kalhoty, šortkami a sakem pánštějšího střihu.

Nově také značka představuje letní spolupráci s s herečkou Marikou Šoposkou. Výsledkem jejich společné práce je letní set, který obsahuje letní šaty, komplet vesty a šortek a bucket hat. Outfit je vytvořen ve dvou barevných variantách, modré a oranžové, které se vzájemně doplňují.

Lush x Spongebob

Je čas dělat vlny a trochu rozbouřit Plastic-Free July aneb červenec bez plastů! Ve spolupráci s iniciativou SpongeBob: Operation Sea Change přináší Lush kolekci produktů, které se obejdou zcela bez plastů. Najdete v ní všechno možné od tropického tělového balzámu až po ovocné koupele, ale plasty žádné.

Hledáte osvěžující ovocné mýdlo? No problemo! Popadněte mydlinkového kámoše SpongeBoba a umyjte se směsicí rozjasňující a svěží ananasové šťávy s povzbuzující silicí z těhozevu, která vám zvedne náladu, zatímco se extra panenský kokosový olej postará o hydrataci.

Cold brew z CrossCafe

Kdo má rád kvalitní černou kávu, s příchodem léta přechází na cold brew. Proto ho do své nabídky zařadila i síť kaváren CrossCafe. Cold brew si aktuálně můžete vychutnat ve vybraných kavárnách CrossCafe v Hradci Králové, Liberci, Plzni a také v Praze, Železné Rudě a v Havířově. Tato kávová specialita se zde servíruje ve velikosti 200 ml a je k dostání od 65 Kč. 

Nové kousky na léto od Jany Mikešové

Designérka Jana Pešatová Mikešová představuje pod vlastní značkou MIK novou letní kolekci oblečení. Kolekce No.17 je inspirovaná všemi smyslovými prožitky, které k létu neodmyslitelně patří. Speciálně se pak designérka zaměřila na chuť. Největší zaujetí našla v ovoci, zejména v citrusech. Ty ji zaujaly především svojí šťavnatostí, vrstvami, které ukrývají pod svými slupkami a také různými tvary a velikostmi. Toto uvažování designérky lze nejvíce spatřit u kabelky Mandarin bag…

Galerie současného umění

Udělejte si v létě výlet do nové ho centra současného umění – a navíc v Česku do Galerie EPO1. Lákadlem velkorysého uměleckého prostoru jsou prostorově náročné instalace, objekty, sochy a plastiky, které není možné umístit do běžných galerií. Pětipodlažní komplex, který vznikl rekonstrukcí bývalé poříčské elektrárny v Trutnově, vybudoval trutnovský podnikatel Rudolf Kasper s manželkou. 

Nové fitko v Karlíně

Nejnovější pobočka Next.Move se zabydlela v přízemí architektonicky unikátní budovy Fragment na Rohanském nábřeží 6. Kromě prostorného a vzdušného gymu plného nejmodernějších technologií, včetně tréninkových strojů Biostrength poháněných umělou inteligencí, čeká na návštěvníky nová unikátní signature skupinová lekce Next.Battle inspirovaná boxem. Tato kombinace boxu, silového tréninku, klubových beatů a atmosféry nočního klubu nemá v Česku konkurenci. 

Francouzský gin

Láska k řemeslu se 100 % přírodními botanicals z francouzské značky Citadelle dělají skutečného průkopníka na poli řemeslných ginů. Vychutnejte si novinku – gin Citadelle Rouge, který vyvažuje sladké a trpké tóny červeného ovoce, jež budou dráždit vaše chuťové pohárky.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *