Streetstyle z pařížských ulic. Jak to vypadalo před přehlídkou Amiri?

Paříž žije pánským fashion weekem a ulice se hemží outfity, které by úplně klidně mohly být prezentovány na runwayi. Co vynesli hosté na přehlídku Amiri zachytila pro V Zákulisí fotografka Regina Voronina.

Barvy, vzory, třpytivé materiály a jejich vzájemné vrstvení bylo hlavním gró jarní kolekce Amiri. To všechno pod dohledem Malumy, French Montany nebo Kyle Kuzmy z front row. Inspiraci pro jarní kolekci na rok 2025 hledal kreativní ředitel Mike Amiri ve svých oblíbených hollywoodských postavách a dokonale spojuje jevištní umění s hudbou, řemeslem a současným stylingem. Retro jazzová éra 70. let, flitrované saka, oversized obleky s klopami, rozšířenými kalhotami a výraznou kravatou, tašky ve tvaru bubnu, přívěsky s houslovými klíči – tenhle módní koncert vás prostě bude bavit.

Regině moc děkujeme za všechny fotografie! Více její tvorby najdete na jejím Instagramu

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *