Zrádci 2024: Jaká je nová reality show Markuse Kruga?

Hráli jste někdy městečko Palermo? Koukali jste na One Man Show? A máte rádi Harryho Pottera? Pokud jste třikrát odpověděli ano, je nová reality show Zrádci na Primě přesně pro vás!

Zrádci a Věrní

Na Křivoklátě se sešla skupina hráčů, jež mají za úkol jediné: přežít. A přitom nasbírat co nejvíc pěnez.

Soutěžící přes den plní úkoly, kde do společného banku sbírají peníze – konečná výherní částka tedy záleží na jejich úspěšnosti. Ve skupině Věrných jsou ale tři Zrádci, kteří byli vybráni hned první den. A právě Zrádci každou noc jednoho z Věrných ze hry vyřadí. Přeživší musí u kulatého stolu následující den Zrádce odhalit a ze hry jej hlasováním vyřadit. „Tohle je hra, ve které hlavní roli hrají taktika a šikovnost, ale taky lest a zrada,“ říká moderátor Vojta Kotek.

Česká novinka

Koncept reality show je přebraný ze zahraničí, v Česku se ale natáčí vůbec poprvé. A produkci nemá na svědomí nikdo jiný než Markus Krug, který byl několik let pravou (a možná i levou) rukou Kazmy a One Man Show. Natáčelo se celkem 13 dní na hradě Křivoklát, který měl skoro stočlenný štáb k dispozici dní 17, a to za pouhých 1,7 milionu korun. To, že se na show nešetřilo je vidět i v dobových kostýmech Vojty Kotka a denních úkolech.

Soutěžící a tip na vítěze

Skupina účastníků je velmi rozmanitá – od normálních lidí, přes hráčku pokeru, streamerku a lovkyni až po známé tváře jako je Luděk Staněk, Andrea Bezděková sběhlá v taktizování ze Survivoru nebo Jan Tuna (alias ten co pohřbil Bubbleogy a v té době i Teri Blitzen). SPOILER: Už víme, kdo jsou Zrádci a musíme říct, že jeden ze Zrádců je náš velký favorit, který se podle nás díky své bezprostřednosti snadno probojuje až do finále. Není jim nikdo jiný než bavič Luděk Staněk.

Fandíme i upírsky vypadajícímu Johnnymu, ale vůbec největší legenda je Alena s rukou v kapse, která si po ránu na nádvoří hradu užívá cigárko a hru zatím vůbec neřeší. Slay. Kdo nás naopak zatím vůbec nebaví je Katka, která hned první den poslala jednoho z týmu domů a Gogo, který navzdory dřívější slávě už v sobě nemá žádný drive. Těšíme se až si zabalí svých pět šišek a půjde domů.

Co se nám líbí?

Po tolika randících reality shows natáčených na pláži u oceánu musíme ocenit, že Zrádci krásně pracující s českou krajinou i historií, a přináší tak mezi Love Islandy, Bachelory a Survivory svěží vítr. Moc nás baví i výběr moderátora, který je možná pro některé netradiční, podle nás ale sedne jak….. však víte. Na Vojtovi je vidět, že si moderování užívá a jeho herecký přednes, gesta a kostýmy dodávají celé pohádkové atmosféře ten správný tajemný nádech – navíc si připadáte, že vás show provází Harry Potter! Což je tématicky na jedničku.

Oceňujeme i to, že soutěžící nejsou mladí rádoby influenceři, kteří si do televize očividně přišli jen pro čísla, ale naopak lidé, kteří jsou připravení hrát, analyzovat a zrazovat. No, určitě se těšíme na další díly a na to, jestli se náš tip na vítěze promítne i do reality!

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *