Haute Couture Fashion Week: Nejlepší looky z prvních řad

Haute Couture Fashion Week je jednou z nejzásadnějších módních událostí roku a nevyhne se ani těm, které jinak svět módy úplně míjí. Kromě nejnovějších kolekcí se ale všichni pravidelně těšíme na to, co vynesou do prvních řad pozvaní hosté. Proto přinášíme naše nejoblíbenější front row looky!

Ačkoliv jedna show trvá maximálně pár desítek minut, hosté dávají během týdne módy do příprav opravdu všechno. A i když se za den pořádá přehlídek hned několik, věřte, že jen málokdo se ukáže dvakrát ve stejném looku, a proto opravdu je z čeho vybírat. Kdo nás tedy zaujal nejvíc?

Hvězdou byla tentokrát Kylie Jenner, která vynesla její nejlepší looky vůbec. Vybrat bylo těžké, ale tyto jsou naše nejoblíbenější: stříbrné šaty na přehlídku Margiely, jednoduchý look ála víla na přehlídku Jean Paul Gaultier a Simone Rocha a sladěný look s dcerou Stormi na přehlídku Valentino.

Zmínit musíme i hvězdu Gossip Girl Kelly Rutherford na přehlídce JPG a Simone Rocha v krásné růžové róbě a srdíčkovými střevíčky a euforické Zendayu a Hunter Schafer na přehlídce Schiaparelli.

Pokud je ale něco opravdový flex, tak to, vynést full look z minulé haute couture kolekce (JPG fw23 couture & Julien Dossena), navíc sladěný s oblečkem pro svého psa. Před touto záhadnou dámou smekáme (a závidíme).

A ikdyž bychom mohli pokračovat, náš seznam ukončíme mužskou sekcí z front row na přehlídce Loewe, kde zazářili (doslova) Drew Starkey, Manu Rios a Enzo Vogrincic alias Numa ze Sněžného bratrstva.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *