Už jste taky *badminton aesthetic*?

Trend, který absolutně zaplavil Pinterest. Badminton aesthetic čerpá inspiraci z estetiky a stylu spojeného právě s tímto populárním sportem. Stává se stále populárnějším v módním světě a odráží se nejen v oblečení, ale i v designu.

Jedním z hlavních prvků badminton estetiky je používání jasných a živých barev, které připomínají sportovní prostředí a oblečení, které nosí hráči badmintonu. Pak je to samozřejmě používání lehkých a vzdušných materiálů, jako jsou nylon, polyester. Jsou pohodlné a funkční, což je ideální nejen pro sportovní oblečení, ale i pro každodenní nošení.

Kromě samotného oblečení přináší badminton aesthetic inspiraci i pro design doplňků a bot. Například tenisky a sportovní boty s lehkým a pohodlným designem jsou často zdobeny sportovními prvky, jako jsou síťové detaily nebo barevné akcenty.

Ať už jste sportovec, nebo prostě jenom milujete módu, tenhle trend by vám neměl uniknout. Obzvlášť teď na jaře, kdy se kurty a parky zase probouzejí ze zimního spánku. Tak nakupte sukýnky, kšiltovky a hurá do hry – i kdybyste měli jít „jen“ do kanclu.

úvodní foto: Sporty & Rich

Anna Basiková

Hodně čtu, nepiju kafe, miluju cestování, řezaný kytky, podzim a dlouhý procházky po lese. Učím se švédsky a taky znakovku. Napsala jsem knížku, píšu články a taky dělám v PR a trochu v marketingu. Nikdy mě nenapadlo založit vlastní časopis, ale díky bohu se to stalo. Přeju si, aby vás to tu bavilo.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *