Sabrina Carpenter, Emily Ratajkowski a Maluma. Co vynesli hosté na přehlídky Loewe, Hermés a Sacai?

Paříž žije fashion weekem a v ulicích tak kromě stylových francouzů můžete potkat i světové celebrity. A nejen ty zachytila pro V Zákulisí fotografka Regina Voronina.

LOEWE

Jonathan Anderson letos předvedl až na pár výjimek (aka kalhoty, za které by se nemusel stydět ani samotný Aladin) slim siluety, s důrazem na materiály, detaily a celkový styling. V létě se tak podle Loewe budou nosit pletené kalhoty, tílka jako metalická uniforma, oversized rukávy i pásky a možná i zlaté peří přes obličej? Pro dny, kdy se vám mezi lidi prostě vůbec nechce – ideální.

HERMÈS

Kolekce na jaro a léto 2025 se inspiruje oceánem a jeho stříbřitou hladinou. Bílá, šedá a bledě modrá tak prostupuje celou kolekcí, ať už jako nosná barva či jen v malých detailech, které jinak denní outfit proměňují na dokonalý po-práci-si-zajdu-na-skleničku-vína-do-baru-na-pláži vibe.

SACAI

Krativní ředitelka Chitose Abe v kolekci čerpá inspiraci ze stylu legendárního herce Jamese Deana (takže samozřejmě nechybí kožené křiváky) a vsází na funkčnost a nositelnost. Sacai představuje netradiční genderless siluety, nerovnoměrné délky, oversized rukávy a rafinované průstřihy. To vše v klasické černobílé paletě, kterou rozbíjí občasná džínovina (ve spolupráci s Levi’s) či výrazný vzor, doplněné o minimalistický make-up i účes a se stylovými brýlemi s širokými obroučkami jako třešničkou na dortu. Office siren who?!

Regině moc děkujeme za všechny fotografie! Více její tvorby najdete na jejím Instagramu

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *