Síla spodního prádla: Krajka není kvůli tobě

Které oblečení je to nejdůležitější? Svatební šaty, skvěle padnoucí džíny nebo snad dokonalý zimní kabát? Ač máme všechny výše jmenované věci více než rády, to nejpodstatnější se ukrývá pod nimi – spodní prádlo.

Má tu největší sílu přitažlivosti, dokáže dokonale formovat křivky a je tím nejskrytějším pomocníkem pro vyšší sebevědomí. Miluji spodní prádlo, ale spousta dívek a žen v mém okolí si myslí, že je určeno především mužům.

Právě oni prý nejvíce ocení vzrušující sílu smyslné krajky, odvahu podvazkových pásů i jemnost hedvábí, které se vás dotýká na nejintimnějších místech těla. Ale opravdu bychom si krásné prádlo měly oblékat jen kvůli mužům?

Každý den beru výběr spodního prádla jako rituál a podobně jako při přemýšlením nad tím, kterým parfémem se navoním, se mi hlavou honí myšlenky o tom, jak se cítím, co plánuji a jak chci působit.

Schválně si to vyzkoušejte, vezměte si na sebe nepohodlnou a nepadnoucí podprsenku společně s o velikost většími kalhotkami a vyjděte v nich na pracovní schůzku nebo rande. Ať jste jinak okouzlující sebevíc, ten pocit pramenící z nejspodnější vrstvy vašeho oblečení bude nepřehlédnutelný, i když o něm budete vědět jen vy samy.

Ta pravá ženskost

Ženy se cítí ženami především díky věcem, které jejich podstatu podtrhují. Jemné, smyslné, chytré a sexy. Tak chceme působit, a proto nosíme jehlové podpatky, výraznou rtěnku, šaty a krajkové prádlo. Tyto věci však samy o sobě podstatné nejsou a muži z nich neblázní.

Přitahováni jsou především tím, jaká energie z nás vyzařuje, máme-li je na sobě. Určitě to znáte, tu atraktivitu, kterou ze sebe cítíte, když se hezky upravíte. A právě o tyto pocity sebejistoty, radosti a vlastní přitažlivosti jde. Ty fungují jako magnet.

Kalhotky na doma

Jasně, v posledním roce trávíme nejvíce času doma. Elegantní propracované oblečení nahradily teplákové soupravy a vy si možná říkáte, proč byste měly doma nosit krajkové brazilky nebo snad své slavnostní body, které vytahujete na první tři rande a pak už nikdy.

I já, která svým kamarádkám radím, aby se zbavily všeho bavlněného, neforemného, zničeného, nebo nedej bože s potiskem, se čím dál více přikláním k pohodlnějším verzím mého oblíbeného prádla. Ale taky se podle toho cítím – pohodlně, líně a neatraktivně. Nikdy nevíte, kdy vás někdo poctí nečekanou návštěvou a na tu přece takto působit nechcete.

Nezapomínejte tedy na to, že krásné prádlo, za které jsme ochotny dát tisíce, má mnohem větší sílu, než aby působilo atraktivně pro vaše partnery. Atraktivně musí působit především na vás, protože ač to zní možná egoisticky, o vás tu jde především.

Když se budete cítit krásná a v pohodě, bude to tak vnímat i vaše okolí. Mějte to prosím na paměti a zbavte se veškerého spodního prádla, ve kterém nechcete, aby vás kdy kdokoliv viděl. A to včetně vás samotných.

Klára Dedková

Od malička jsem si přála pracovat v módním časopise, ale když se můj sen splnil, zjistila jsem, že chci ještě něco víc – sedět v kavárně a pracovat na něčem vlastním. Miluju všechny ty holčičí věci, jako jsou kabelky, rtěnky nebo podpatky, ale dokážu ocenit také klasickou hudbu, kvalitní filmy, víno, architekturu nebo svíčkovou od babičky. Jsem posedlá parfémy, svíčkami a vším, co voní. Mužů nevyjímaje.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *