Český glamping. Na těchto místech si užijete dokonalý podzim

Hledáte dokonalé útulné útočiště pro podzimní víkend? Už nemusíte. Užijte si romantiku ve dvou, klid o samotě, nebo chvíle s partou. Představujeme pět glampingových novinek, které musíte navštívit a které využijete při jakékoliv příležitosti.

Nad smrky

Chaloupku Nad smrky najdete na pomezí Jizerských hor a Krkonoš. Je po rekonstrukci a nachází se nad neobydleným údolím, takže na zahradě budete mít pocit, že jste sami uprostřed lesa. Na úplném konci zahrady najdete koupací sud s kamny na dřevo. Sud roztopte a v horké vodě na chvíli zapomeňte na všechny starosti. Ideální místo pro partu přátel, rodinnou sešlost nebo romantický pobyt dva.

Chaloupka Dvě Sestry

Chaloupka Dvě Sestry je ideální jak pro skupinu přátel, tak pro rodiny s dětmi – může se v ní totiž ubytovat až osm hostů. Za citlivou a hodně vkusnou rekonstrukcí stojí designérka Denisa Strmisková. Pokud patříte do týmu estétů, tady budete maximálně spokojení. Chalupa se nachází mezi Jizerkami a Krkonoši, takže ideální pro víkend plný procházek, čtení, vaření a absolutního klidu.

Malý Oslov

Jen hodinku od Prahy, na louce uprostřed jihočeských lesů, se ukrývá glampingová mini-vesnička plná barevných chaloupek s kouzelným jménem Malý Oslov. Pokud hledáte místo pro větší počet lidí, lepší nenajdete. Tohle je unikátní glampingový spot právě pro velké skupiny. Krásná příroda, stylové ubytování, nadstandardní zázemí pro skupinovou akci a navíc skoro nekonečno otevřeného prostoru

Tiny Glamp

Užijte si zážitkové ubytování uprostřed krásné přírody, kde vás nebudou rušit žádní další návštěvníci. Spojení nádherných výhledů na hory, klidu a dokonalého pohodlí vám nabídne tohle kontejnerové bydlení alias Tiny Glamp. Vybírat můžete ze čtyř možností, ale buďte si jistí, že tohle vybírání bude sakra těžké.

Procházka na louce

Chalupa Procházka na louce se nachází v srdci Jeseníků, nedaleko Základny rychlebských stezek. Je obklopena loukami a lesy, v naprostém soukromí. V okolí jsou lomy a rybníky na koupání, zřícenina hradu, a přímo ze dveří se dají dělat krásné procházky. Pěšky, na kole, i s kočárkem. Lázně Jeseník jsou přes kopec, milovníci kultury ocení Tančírnu v Račím údolí nebo zámek v Javorníku. A jestli máte rádi kávu, v Černé Vodě vám ji rádi uvaří, a k tomu nabídnou pečivo z domácí pekárny.

Anna Basiková

Hodně čtu, nepiju kafe, miluju cestování, řezaný kytky, podzim a dlouhý procházky po lese. Učím se švédsky a taky znakovku. Napsala jsem knížku, píšu články a taky dělám v PR a trochu v marketingu. Nikdy mě nenapadlo založit vlastní časopis, ale díky bohu se to stalo. Přeju si, aby vás to tu bavilo.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *