Co letos dostane váš pan Božský? Vybraly jsme nejlepší vánoční dárky pro muže

Vánoce jsou za rohem a to znamená jediné: předtím, než usedneme s miskou Vánočního cukroví před televizi, čeká nás jedno z nejstresovějších období roku. A k tomu bezpochyby patří i výběr dárků. Pokud i pro vás bývá největším oříškem (a ne tím obaleným v čokoládě) výběr daru pro tatínky, kamarády, bratry a partnery, nebojte se, kryjeme vám záda!

Kniha českej rap

Kniha českej rap je pocta nejoblíbenějšímu žánru současnosti. Váš drahý v ní najde informace o historii, vývoji i současnosti českého rapu. Obsahuje exkluzivní interview s největšími jmény domácí scény. Jednotlivá interview doplňují osobní vzpomínky DJe Poety, který rap sleduje přes 25 let. Kniha českej rap by neměla chybět žádnému fanouškovi!

Rozhovor s autorem, DJem Poetou, si přečtětě tady.

Degustační set ginů od Garage22

Garage22 je první řemeslná destilerie ginů v Praze. Sídlí v holešovickém Vnitroblocku a její giny prostě milujeme. Kromě klasického ginu se zaměřují taky na malé šarže s nečekanými ingrediencemi a chuťovými profily. Klasické botanicals, jako jsou jalovec, citrusové plody, koriandr doplňují exotické ingredience. Například kubébový pepř, galangal, či habanero papričky. Teď si jejich créme de la créme můžete objednat v degustačním setu 200ml lahviček. Za tenhle dárek získáte hodně plusových bodíků.

Župan od Lejaan

Tuhle českou značku milujeme už dlouho, a tak v našem výběru nesmí chybět. A vašemu drahému by zase neměl chybět pořádně huňatý župan. Protože v čem se nejlépe paří playstation? Víme, že? Tento modrý župan Moody Blue je vyrobený z vysoce kvalitní bavlny, díky čemuž má župan výbornou savost. Nechybí kapuca, kapsy a pásek na převázání.

Sklenice na whisky

Prosím vás, už žádné skleničky z Ikey. Pořiďte svému miláčkovi krásnou českou designovku. Tyhle sklenice na whisky ze skla s kouřovým efektem jsou inspirovány mistry architektury 20. století – Adolfem Loosem a Le Corbusierem. Sklenička se zásluhou práce s kontrastem ostrých hran a oblých linií a detailem na skleněné noze stává téměř malou sochou, která bude zlatým hřebem vaší výbavy. Navrženo a vyrobeno v dílně českého skláře a designéra Lukáše Houdka.

Vlasová péče Sachajuan

Pokud se u vás na vaně pořád povalují šampóny od Head and Shoulders, máme pro vás jeden fajn tip na něco nového = lepšího. Značka Sachajuan vyrábí produkty, které jsou šetrné, fungují a navíc naprosto božsky voní. Kromě pečujících produktů mají i ty na styling vlasů nebo na péči o tělo. Prostě full package.

Rumy Dos Maderas

Sklenici na whisky ale určitě nemusí vždycky plnit pouze whisky. Ideální dárek pro každého milovníka tmavých lihovin bude stařený rum Dos Maderas. Ten zprvu zraje v rumové mecce v Karibiku a poté cestuje takřka přes půl světa do španělského Jerezu, kde se nadále staří v sudech po tradičním víně sherry. V nabídce jsou čtyři druhy: 5 + 3 (označující pět let zrání v Karibiku a tři roky ve Španělsku), 5 + 5, Selección a Luxus. Tak kterým si přiťuknete?

Pyžamová párty s Intimissimi

Tak schválně, v čem spí váš kluk? Pokud se chystáte na tuto otázku odpovědět, že nejspíš v nějakém vytahaném starém tričku nebo trenýrkách s bláznivým potiskem, tak zbystřete, protože máme tip na dárek. Věděli jste, že populární značka spodního prádla Intimissimi vyrábí pod svou značkou Uomo i věci pro muže? A jedna je krásnější než druhá! My se zamilovaly do hedvábného pyžamového kompletu, který lze navíc personalizovat vlastními iniciály.

Parfém Akro plný neřestí

Celebrita mezi parfemáři Olivier Cresp navrhl kolekci vlastních vůní s názvem Akro, které jsou inspirované lidskými neřestmi. Nás zaujal především jeho nejnovější přírůstek Ink (koupíte v Myskino). Ucítíte černý inkoust, dehet, vetiver a jasmín. Pravděpodobně hádáte správně, má vám připomínat tetování a údajně vás přenese zpět do dne, kdy jste se nechali tetovat poprvé. A to kdykoli budete chtít. Originální, nevšední – stejně jako potetovaní muži. Těm tato vůně sluší stejně ze všech nejvíc!

Kniha pro všechny dobrodruhy

Tomáš Gavlas je asi nejznámější český poutník, který dělá doprovázené poutě, kdy vás vezme třeba na do Říma, Jeruzaléma a v podstatě kamkoliv, abyste „našli sami sebe“. Rozhovory s ním si můžete pustit třeba na DVTV nebo na Radiu Wave. Je taky velký fanda moudrostí starých myslitelů, a tak když se rozhodnul vydat knihu Karlaz: posel je zprávou, byla u nás rázem na seznamu dárků, kterými chceme potěšit své nejbližší. A poté si ji také přečíst.

Prsten od ní pro něj

Oddělení s doplňky pro muže zeje v běžných obchodech zpravidla prázdnotou. Přitom co je hezčího, než muž s masivním prstenem, kvalitní kravatou či motýlkem a koženým páskem? Na Trendhim najdete širokou nabídku doplňků, šperků, tašek a peněženek jen pro muže, nabízí navíc spoustu Vánočních novinek. A pokud chcete, aby dárek byl ještě o něco osobnější, využít můžete možnost ražby nebo gravírování a nechat například na hodinky nechat vyrýt vlastní vzkaz. Přesně jako to udělala Carrie pro Božského!

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *