Kabelkové trendy letošního podzimu

Ať už máme jakýkoliv styl a vkus, kabelky nosíme všechny – ať už z estetických či praktických důvodů! O jaký kousek byste rozhodně měly obohatit svůj šatník na letošní podzim a zimu?

Hadi hrají prim

Obecně se letos rozhodně nemusíte bát jakýchkoliv výrazných potisků a vzorů. Stejně jako každou sezónu však i letos jeden vzor nad ossssssssstatními kraluje – had. A zda za to může jeho originální a elegatní vzhled nebo ho přivedla na výsluní obsese Y2K módou už necháme na vašem zhodnocení. Jedno je však jasné, a to, že ve skříni nám rozhodně chybět nebude.

Nejoriginálnější náramek? Kabelka!

Tento trend není pro nikoho, kdo má ve zvyku (jako třeba já) odcházet s kabelkou plnou věcí, se kterými by klidně vyžil týden na pustém ostrově. Do tohoto originálního doplňku totiž dáte maximálně kreditku a airpody – co ale vlastně víc potřebujeme?

S kabelkou na procházku

Pokud nejste majitelem čtyřnohého mazlíčka nezoufejte, právě kabelka ho může velmi dobře imitovat: můžete ji chodit pravidelně venčit i se s ní pomazlit. Do těhle chlupáčů se letošní podzim zamilujete! Jen je potřeba dávat si pozor, kam kabelku odkládáte…

Na rameni

Tohle už obsesi s Y2K módou neodpářeme. Kabelky s dlouhým páskem odložte na dno skříně, letos frčí shoudler bags.

Logománie

Po posledních excesech světových návrhářů máme kousků s logy už plné zuby, je ale pravdou pravdoucí, že kabelkou s monogramem jen těžko šlápnete vedle. Letos je navíc najde v nabídce i jiných módních domů než Louis Vuitton nebo Fendi.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *