Nová etapa magazínu V Zákulisí

Jediné, co je jisté, je to, že jisté není nic. A změna našeho zákulisního týmu nás v pravdě tohoto přísloví opět utvrdila. Po třech letech společné práce a radosti, kterou jsme sdílely, se naše a Klárčina cesta rozděluje.

Pro Kláru to byla osobní volba, kterou respektujeme, a přejeme jí jen to nejlepší. Její odchod z projektu V Zákulisí ale určitě nijak neovlivní naši oddanost a vášeň, kterou do naší práce vkládáme, a i nadále budeme pokračovat v našem úsilí vám přinášet kvalitní a inspirativní obsah.

Toto rozloučení nás neoslabuje, ale posiluje. A i tak zůstáváme plně oddané našemu původnímu záměru – poskytovat mladým lidem prostor pro sdílení jejich práce, úspěchů, příběhů, zkušeností a nápadů. Přestože se naše týmová sestava mění, tohle se nezmění nikdy.

A co dál?

Náhlým odchodem Klárky byl zasažen nejvíce zákulisní podcast, proto hledáme nového zdatného moderátora. Do té doby vás odkážeme na našich 10 již vydaných epizod – věříme, že v nich s našimi hosty řešíme nestárnoucí témata, která vás budou bavit i nějaký čas od nahrání.

Ale jak už to tak bývá, každý konec je jen nový začátek. Jsme moc rády, že se náš tým v uplynulých týdnech rozšířil o několik nových redaktorů a redaktorek.

Emma už napsala několik trefných článků o menstruaci.

Anežka zrecenzovala nový seriál The Idol.

Terezka napsala o manželství pro všechny.

Dája popsala své zkušenosti z Vintedu.

Verunka sdílela tipy na místa v Kutné Hoře.

Kačka napsala průvodce berlínským technem.

Kája radí, jak vyšperkovat svůj Tinder profil.

Honza pravidelně sdílí tipy na filmy a seriály.

Martina zase tipy na zajímavé kulturní akce, výstavy a knihy.

Rebeka každý měsíc přináší motivační horoskop.

Žofi se stará o náš Zákulisní Instagram.

A brzy se můžete těšit na texty i od dalších nových členů týmu.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *