Adventní kalendáře: Jak si letos zpříjemnit čekání na Ježíška?

Vánoce jsou krásné, ale čekání na ně může být ještě krásnější (it’s called edging, haha). Jaké adventní kalendáře vám prosinec zaručeně zpříjemní?

Překvapení od LUSHe

Lush letos naděluje hned dva adventní kalendáře plné voňavých a crueltyfree produktů. Těšit se můžete na novinky i retro klasiky, produkty do sprchy, do koupele a pro péči o tělo. Všechny zabalené v limitované znovupoužitelné krabici, kterou můžete využívat pro uschovávání Lush radostí klidně až do příštích Vánoc.

Lahůdky z Myšáka

Myšák se rozhodl čekání na Ježíška zpříjemnit hned třemi druhy nugátů: pistáciovým s bílou čokoládou ze sicilských pistácií, lískooříškovým s mléčnou čokoládou z oříšků odrůdy Piemonte a mandlovým s mléčnou čokoládou z mandlí z Avoly. Kalendář ilustrovala Yveta Kroupová a zobrazuje průčelí domu, ve kterém cukrárnu najdete.

Kosmetika od Macu

Toho, kdo si život radši osladí kosmetickými produkty, potěší kalendář od Macu plný make-upových miniatur. Idelní pro všechny milovníky beauty, kteří se nebojí zkoušet stále něco nového.

Žhavý prosinec se Satisfyerem

A pokud namísto sladkého máte rádi něco více spicy, je adventní kalendář od Satisfyeru tím pravým ořechovým! Přichází totiž hned se dvěma verzemi, Deluxe a Premium, a v obou se můžete těšit na pořádnou předvánoční nadílku, se kterou vám čekání na Štědrý den uteče jako voda.

Udělej si sám

A nakonec tip pro všechny kreativce – vytvořte si vlastní Vánoční odpočítávadlo! Ať už zvolíte klasickou čokoládu, magické krystaly či každodenní úkoly, fantazii se meze nekladou. PS: Pokud si kalendáře připravíte navzájem s partnery, rodinou či přáteli, je to ještě větší zábava!

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *