Dune Fashion Week alias Zendaya a její nejlepší looky z červených koberců

Press tour k uvedení očekáváného a několikrát odloženého druhého dílu Duny je v plném proudu. Nejvíce pozornosti na sebe ale strhává vůdkyně fremenů Chani, alias Zendaya, svými outfity na červený koberec. Které outfity, na nichž již tradičně spolupracovala se svým stylistou Law Roach, nám vyrazily dech?

V Mexiku zazářila Zendaya v custom róbě začínající britsko-nigerijské návrhářky a stejnojmenné značky značky Torishéju, která si tak připsala opravdu hvězdný debut na červeném koberci. K tomu obula klasické Louboutins a look doplnila šperky Bulgari. Model, na kterém byl look založen, jsme mohli poprvé vidět v říjnu v rámci Pařížského týdne módy a kolekce na jaro a léto 2024.

Dále oblékla herečka custom róbu od Bottega Veneta a jejího kreativního ředitele Matthiew Blazy. Narozdíl od modelu, který se objevil v kolekci na podzim a zimu 2023, ale nevynesla pod top korzet a celý look doplnila opět šperky Bulgari a Louboutins.

V Paříži oslnila lookem z poslední přehlídky na podzim a zimu 2024 značky Alaïa a kreativního ředitele Pietera Muliera. Model, ačkoliv by to na první pohled tipl asi jen málokdo, je celý pletený a ukazuje tak pravé krejčovské řemeslo značky.

Aneb když už looky z runwaye nestačí – na Londýnskou premiéru dorazila Zendaya v obleku značky Roksanda z kolekce na podzim a zimu 2024 více než 3 dny před oficiálním uvedením kolekce. Wow.

Jestli jsme někdy mluvit mluvit o breaking the internet, bylo to v moment, kdy Zendaya vstoupila na červený koberec na premiéře v Londýně. Herečka na sobě totiž měla ikonický futuristický look navržený samotným Manfredem Thierry Muglerem v polovině devadesátých let minulého století – look byl konkrétně součástí Haute Couture kolekce na podzim a zimu 1995-1996. Celkový styling dovedl k dokonalosti masivní diamantový choker Bulgari.

Své přátelství stvrdili hvězdy Duny Zendaya a Timothee Chalamet na premiéře v korejském Seoulu, kdy vynesli stejnou koženou kombinézu z dílny tamního designéra Juun J z kolekce na jaro a léto 2024. Iconic.

V dalším vintage looku zazářila Zendaya na druhé premiéře v Seoulu. Konkrétně v kompletu z kolekce na podzim a zimu 1999 značky Givenchy, který odráží světlo způsobem vyvolávajícím iluzi jako by svítil. Celý look doplnil hravý hairstyle a minimalistické černé Louboutins s typickou červenou podrážkou.

Celé premiérové kolečko zakončila Chani v modelu z přehlídky francouzského návrháře a stejnojmenné značky Stephane Rolland a jejich Haute Couture kolekce na jaro a léto 2024. Róba si kromě zlatých detailů hraje hlavně s veeeelmi rafinovaným průstřihem. Celý look dovedly k dokonalosti navrstvené prsteny a dlouhé zlaté nehty.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *