Dubnové fashion momenty, které by vám neměly uniknout

Každý měsíc vám přinášíme novinky z módního světa, o kterých byste rozhodně měli vědět. Co se stalo za měsíc duben?

6. dubna zemřel ve věku 50 let americký rapper DMX, ikona hip-hopové módy přelomu tisíciletí. Jeho poznávacím znamením byly volné teplákové soupravy, tmavé brýle a zlaté řetězy.

Photo by Scott Gries/ImageDirect

MET GALA bude! Jen s malými změnami. Namísto v květnu se odehraje 13. září a uvede dvoudílnou výstavu o americké módě.

Kim Kardashian, MET GALA 2019

Riccardo Tisci představil 21. dubna novou kolekci Burberry na podzim/zimu 21/22 v podobě online prezentace. Navrací se do 19. a 20. století a oslavuje ženskost.

26. dubna přišel do anglických a irských kin snímek s názvem House of Cardin popisující příběh jednoho z nejvýznamějších módních designerů jménem Pierre Cardin.

Již zítra odstartuje oslava módy, pražský fashion week. Ohlédněte se s námi za jeho poslední sezónou.

archiv MBPFW

Bottega Veneta představila kolekci Salon 2 lehce netradičním způsobem – uspořádáním party v berlínském klubu Berghain během celostátního lockdownu.

Designérka Janja Prokić představila kolekci zlatých svatebních šperků. Jejím základem jsou polní květiny a jednoduchá krása, na kterou odkazují.

24. dubna zemřel módní návrhář Alber Elbaz, který teprve nedávno uvedl na trh vlastní značku s názvem AZ Factory. Více o jeho životě a práci si můžete přečíst v tomto článku.

AZ Factory

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *