Solný deodorant: zázrak, který musíte vyzkoušet!

Brouzdáte internetem a hledáte nový deodorant, protože ten váš stávající se rozhodl, že raději způsobí v podpaží lokální povodně? A zápach? O tom radši ani nemluvíme. Ale nebojte, máme pro vás řešení: solný deodorant. Pojďme se podívat, proč byste měli okamžitě běžet do drogerie a dát šanci tomuto přírodnímu zázraku.

Co to vůbec je solný deodorant?

Solný deodorant je křišťál z minerální soli, který namočíte a následně přejedete po svém podpaží. Zní to jako šílenost, ale vydržte. Je přírodní, bez chemikálií a hlavně – funguje! Krystal soli působí antibakteriálně, což znamená, že zabíjí bakterie, které způsobují nepříjemný zápach. A je to, žádný zápach! Jen čisté, svěží podpaží.

Proč byste ho měli chtít?

  1. Žádná chemie: Solný deodorant má jednu složku: sůl. Příroda 1, chemie 0.
  2. Dlouhá výdrž: Jeden křišťál může vydržet měsíce, někdy i roky.
  3. Šetrný k pokožce: Pokud máte citlivou pokožku, solný deodorant je právě pro vás. Žádné podráždění, žádná svědění.

Kde ho koupit?

Solné deodoranty najdete téměř všude – v eko obchodech nebo v drogériích. A dokonce ho mají i na Alze!

Kolik stojí?

Cena se může lišit, ale obvykle se pohybuje mezi 100 až 300 Kč. Ano, může se zdát dražší než běžný deodorant, ale pamatujte, že tento křišťál vám vydrží opravdu dlouho. Takže ve finále ušetříte.

Jak ho používat?

Jednoduše namočíte křišťál ve vodě a aplikujete na čistou pokožku. Žádné složité postupy, žádné magické rituály.

Takže příště, až budete hledat deodorant, nezapomeňte na solný zázrak. Možná zjistíte, že příroda měla celou dobu odpověď na vaše podpažní problémy. A co víc, můžete se cítit dobře, že děláte něco pro sebe i pro planetu. Kdo by to byl řekl, že sůl může být tak cool?

Anna Basiková

Hodně čtu, nepiju kafe, miluju cestování, řezaný kytky, podzim a dlouhý procházky po lese. Učím se švédsky a taky znakovku. Napsala jsem knížku, píšu články a taky dělám v PR a trochu v marketingu. Nikdy mě nenapadlo založit vlastní časopis, ale díky bohu se to stalo. Přeju si, aby vás to tu bavilo.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *