Love Island Československo: Jaké páry jsou stále spolu?

Máme za sebou téměř tři týdny čtvrté řady reality show Love Island Československo a moc slibných párů se tam zatím nerýsuje. Pojďme se tedy mezitím ohlédnout za účastníky řad předchozích – komu to vydrželo dodnes a kdo má dokonce i prsten a dítě?

Vítězům to drží

Dodnes tvoří pár zatím všichni vítězové Love Islandu – Chris a Majka, Kryštof a Denisa a Martin s Laurou. Ti se dokonce vzali a mají několikaměsíční miminko. Chris s Majkou spolu pendlují mezi Floridou a Prahou (kde bydlí společně s dalším účastníkem třetí série, Luem). Kryštof a Denisa také bydlí v Praze a věnují se sociálním sítím – probírané studium Denisa zatím přerušila.

Love Islandu vlastní Pítr a Gábi

Ačkoliv si z ostrova neodnesli hlavní cenu, těší se dvojice z první série, Pítr a Gábi, možná i největší popularitě. Kromě toho se taky pravidelně na ostrov vrací – v minulých řadách oba, kdy Pítr se staral reality show o sociální sítě a Gábi moderovala vlastní minipořad ze zákulisí. Letos už je na Kanárech jen Pítr, Gabi je ale stále součástí týmu.

Držáci druhé série

Druhá série má držáků hned několik. Stále spolu jsou roztomilí Martin a Lucie a Tina a Jacob, a to i navzdory tomu, že z ostrova odešli poměrně brzy a screen timu měli taky jako šafránu. Pár stále tvoří i Hanka a Jakub, kterým upřímnost vztahu během jejich pobytu na ostrově věřil málokdo. Dokonce spolu i bydlí v Bratislavě a plánují stěhování do Prahy.

Smutná třetí série

Třetí série byla, co se týče vzájmené dynamiky mezi účastníky, rozhodně nejslabší. Páry i přátelství se hroutily už na ostrově, a tak je překvapením, že spolu vydržel vůbec někdo. Tím někým jsou Honza a Paulína, kteří pendlují mezi Českem, Slovenskem a Portugalskem.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *