Učila Brada Pitta, teď pořádá masterclass v Praze. Užijte si víkend pod vedením herecké koučky z Hollywoodu

Využijte šance učit se od jedné z nejlepších a osobně se setkat s hereckou trenérkou Ivanou Chubbuck, u které se učil i například Brad Pitt, Ian Somerhalder nebo Beyoncé! Se svou dvoudenní masterclass totiž míří vůbec poprvé do Prahy.

Kdo je Ivana Chubbuck? 

Ivana Chubbuck je známá svou profesionální a náročnou přípravou hereckých talentů a během své více než třicetileté kariéry spolupracovala s řadou oceňovaných herců. Patří mezi ně například Brad Pitt, Charlize Theron, Sylvester Stallone, James Franco, Beyoncé Knowles nebo Ian Somerhalder. „Spolupráce s Ivanou pro mě byla jedním z nejhlubších a nejzásadnějších životním momentů,“ vzpomíná na práci s Ivanou Chubbuck hvězda Upířích deníků Ian Somerhalder. Ivanini studenti jsou pravidelně nominováni na Oscary, Emmy, Zlaté glóby a ceny Tony.

Chubbuck Masterclass 

Mimo své pravidelné kurzy v Los Angeles pořádá Ivana Chubbuck také intenzivní workshopy v zahraničí, v rámci nichž představuje svou Chubbuck techniku (nejen) hercům z celého světa. Její učení už přivezla například do Londýna, Moskvy, Sydney nebo Paříže a jejích kurzů se účastní zkrátka každý, kdo touží zdokonalit své dovednosti pod jejím vedením. Proto není masterclass jen pro herce a režiséry, ale také například spisovatele, fotografy nebo filmové fanoušky.

Vyhrajte 2 lístky na akci v soutěži na Instagramu!

Poprvé v Praze 

A v listopadu 2024 přiveze tato celosvětově uznávaná hollywoodská herecká koučka své know-how i do Prahy: „V České republice je mnoho úžasných filmařů a talentovaných herců. Nikdy jsem tam však nebyla jako učitelka, a je na čase to změnit. Pojďme společně jako tým pozvednout talent v této zemi na úroveň, která se vyrovná Hollywoodu! Moc se do Prahy těším, stejně jako se těším na všechny talentované filmové nadšence, které tam poznám,“ zve Ivana s úsměvem na historicky první pražský workshop.  

Ivana ve spolupráci se svou studentkou, českou herečkou Leonou, povede dvoudenní intenzivní masterclass v prostorách Divadla Komedie: „Spolupráce s Ivanou pro mě byla zásadní; pomohla mi dosáhnout nových hloubek v herectví i mé vlastní psychice. Mám proto velkou radost, že ji můžu přivítat v Praze a nabídnout hercům v České republice možnost zažít její výuku na vlastní kůži,“ popisuje Ivanino učení Leona. 

O pražské masterclass 

Masterclass se bude konat v Divadle Komedie v Praze 30. listopadu a 1. prosince 2024 a je určena každému, kdo chce více porozumět hereckému umění.

Po skončení masterclass 1. prosince 2024 bude možnost nechat si od Ivany podepsat její knihu The Power of the Actor a osobně se seznámit nejen s ní, ale i dalšími účastníky akce a pořadateli v rámci komorní afterparty. 

Lístky najdete na Goout.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *