Chcete se fakt hodně bát? Pak si přečtěte tyhle knížky

Máte rádi knížky, které vám rozproudí krev a donutí kontrolovat zamčené dveře víc než jednou? Pak jste tady správně. Tyhle příběhy vám vženou mráz do zad a klidně vám zkazí pár nocí spánku. Strašidelná sezóna je v plném proudu, tak proč si ji neužít na max?

Trhlina, Jozef Karika

Slovenský mistr napětí vás zavede na výlet do pohoří Tribeč, kde se ztrácejí lidé. Příběh plný tajemství vás přiměje, abyste zůstali pěkně doma a na výlety do přírody se na nějaký čas raději vy*****.

Pavouk, Lars Kepler

Když se v hlavním městě objeví vrah, který své oběti zabíjí jako pavouk, jde o víc než jen běžnou detektivku. Joona Linna se musí ponořit do nebezpečné sítě intrik, než se stane další obětí. 

Ignis Fatuus, Petra Klabouchová

Záhadné světélko uprostřed lesa, které ze začátku vypadá nevinně, ale zavede vás přímo do spárů temnoty. Nenechte se zmást, tenhle šumavský les rozhodně není tip na vaši příští procházku.

Ostrov duchů, Klára Wang Tylová

Šest hrdinů, šest příběhů o hledání. Spojují se na Tchaj­wanu, kde duchové jsou často živější než lidé a kde se posmrtný život nebere na lehkou váhu. 

Anna Basiková

Hodně čtu, nepiju kafe, miluju cestování, řezaný kytky, podzim a dlouhý procházky po lese. Učím se švédsky a taky znakovku. Napsala jsem knížku, píšu články a taky dělám v PR a trochu v marketingu. Nikdy mě nenapadlo založit vlastní časopis, ale díky bohu se to stalo. Přeju si, aby vás to tu bavilo.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *