Svatební noc v hotelu Mama Shelter? Rozhodně nejlepší nápad

Čeká vás den D, který se svým partnerem prožijete v Praze nebo jejím okolí? A plánujete se po celém dni vrátit domů a lehnout si do vlastní postele? My říkáme: nuda! Co takhle strávit svatební noc v hotelu?

Já už mám ten krásný den za sebou a i když proběhl pár kroků od našeho bytu, svatební noc jsme se rozhodli strávit v hotelu – konkrétně v pražském hotelu Mama Shelter

Výběr byl naprosto jednoznačný a to hned z několika důvodů:

Milujeme jejich brunche

Každou neděli si tu můžete zarezervovat stůl na tříhodinový all you can eat brunch, kde najdete všechno od mini burgerů, pizzy, créme brulée až po vajíčka nebo gratinované brambory. Aktuálně fungují jen do konce června, ale pak zase hned od září, tak na nic nečekejte a bookněte si stůl! 

    Mají naprosto dokonalou pizzu

    Samozřejmě tu neapolskou. Pečou ji tu v dřevěné peci a každý den mají jednu na denní nabídce. Pokud se vám po check outu nebude chtít domů, zajděte si do restaurace a hodujte dál. 

      Můžete tu hrát hry nebo si zajít do kina

      Až vás přepadne chuť vrátit se do dětských let nebo si užít svatební after párty, můžete si zahrát hry na starých hracích automatech, dát si turnaj ve fotbálku nebo se podívat na film v místním mini kině.

        Jejich letní terasa vás přenese na dovolenou

        Užijte si drink na venkovní krásné terase a prostě jen relaxujte. Tady naprosto okamžitě zapomenete, že se zrovna nacházíte uprostřed rušné Prahy. 

          Checkout je až ve 12 hodin

          Což jsme ocenili zejména ve chvíli, kdy jsme si po snídani potřebovali dát ještě dvacet minut (čti hodinu) na beauty sleep.  

            Svatební noc v Mama Shelteru se zkrátka povedla na jedničku. Vybírat můžete z několika druhů pokojů, přičemž my jsme zvolili zlatý střed. Tak nějak jsme dopředu tušili, že v hotelu asi nestrávíme příliš mnoho času a tudíž nebudeme potřebovat velké apartmá. Výhled na Prahu jsme si ale neodepřeli, ten je tu totiž fantastický. A ranní svítání tu má opravdu kouzlo. 

            Na pokoji jsme měli připravené vody, ovoce a sladké zákusky. V hotelu byli navíc tak moc vstřícní, že nám povolili dřívější check in, abychom se mohli ubytovat ještě před obřadem, převléci se do svatebních outfitů a pak směle vyrazit k oltáři. 

            Po obřadu jsme se na hotel vrátili na menší refresh a zavolali si na recepci pro vázu na mou svatební květinu. Donesli ji okamžitě. 

            Z ranní kocovinky nás vyléčila bohatá snídaně (i když ji máme trochu v mlze). Nechyběly párečky, vajíčka, slanina, spousta sladkého, saláty nebo ovoce. Prostě hotelová snídaně jak má být! 

            I když jsou snídaně „jen” do 10:30, pak máte ještě hodinu a půl čas na odpočinek a balení. Což jsme rozhodně ocenili. Užili jsme si válení ve velké a pohodlné posteli a jen jsme relaxovali a užívali si jeden druhého. 

            Strávit svatební noc v hotelu byl zkrátka naprosto skvělý nápad. Svatební den jsme si tak prodloužili o několik cenných hodin, navíc jsme si připadali jako na dovolené – i když jsme byli jen pár metrů od domova. 

            Kdy jindy byste se měli nechat hýčkat, než právě v tento den. Odložit návrat ke všedním radostem je někdy tak strašně příjemné…

            Anna Basiková

            Hodně čtu, nepiju kafe, miluju cestování, řezaný kytky, podzim a dlouhý procházky po lese. Učím se švédsky a taky znakovku. Napsala jsem knížku, píšu články a taky dělám v PR a trochu v marketingu. Nikdy mě nenapadlo založit vlastní časopis, ale díky bohu se to stalo. Přeju si, aby vás to tu bavilo.

            Doporučené články

            Napsat komentář

            Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *