Spotřebováno: Zázračný krém proti akné i rozmazávající se tvářenka

Co nás v uplynulém měsíci zklamalo, nadchlo, zkrášlilo nebo zničilo?

První měsíc V Zákulisí je za námi, a tak je na čase probrat kosmetiku, která nás provázela březnem. Když mám tu čest se namalovat a nezůstávat pouze v pohodlí domova, dávám si záležet a baví mě to mnohem víc. I proto se můžete těšit i na dva produkty z dekorativní kosmetiky, i když sezoně vévodí skin care. Objevila jsem krém, který hrdě zastupuje mou kosmetičku, ale bohužel i tvářenku, jež má sice hezký odstín, ale vše ostatní je zkrátka nedotažené. Není na čase podívat se blíž?

Objev plný probiotik

O tom, že jsou probiotika prospěšná i pro naši pleť jsme s Aničkou do ELLE psaly už v roce 2018. Od té doby na ně myslím neustále. Kromě jejich užívání jako doplňku stravy mě neskutečně baví v kosmetice, a tak není divu, že mě denní krém francouzské značky Monteil naprosto okouzlil.

Kromě hydratace na pleti vytvoří takový matný film, při němž máte okamžitě pocit, že s vaší pletí krém něco dělá. Opravdových výsledků si ale všimnete až večer, kdy každým dnem víc a víc pozoruji, že se má pleť lepší a jizvy po akné jsou méně viditelné. Ideální pod make-up, krásně voní a má hezké balení, co víc si přát?

MONTEIL Probiotický denní krém, cena na vyžádání u distributora

Nedostatečně hydratační mléko

Českou značku kosmetiky Manufaktura mám ráda. Baví mě její vůně i sprchové gely, ale tělová mléka to u mě prohrála. Mám celkem suchou pokožku, a tak vyžaduji opravdu hutné vyživení, což mi bohužel tělové mléko s vůní meruňky nedopřálo.

Věřím, že pro jiný typ může být vyhovující, ale pro mě, která se maže od hlavy až k patě a potřebuje své pokožce dopřát ten dokonalý pocit hebkosti a výživnosti, bohužel tento produkt není.

MANUFAKTURA Hydratační tělové mléko Meruňka, 169 Kč

Ve stínu svého obočí

O tomto produktu mluví už jen to, že jsem si právě pořídila jeho dvanácté balení. Ano, používám ho už základní školy a pořád je skvělé. Pokud nemáte rády výrazné kontury obočí, ale potřebujete ho pouze sjednotit, doplnit místa, která by zasloužila více hustoty nebo ho decentně prodloužit, jsou stíny na obočí od Essence to pravé pro vás.

Možná se děsíte, že se jedná o příliš neoblíbenou a levnou značku kosmetiky, ale my věříme, že i takové můžou vyrobit funkční produkt. Tyto stíny na obočí jsou toho jasným důkazem. Jen pozor na přiložený štěteček, s tím toho příliš neuděláte.

ESSENCE Eyebrow Stylist Set, 69 Kč

Tváře jako slabikáře

Pokud bych měla jmenovat produkt, do kterého se vyplatí investovat a je lepší koupit jej od high-end značky, pak je to tvářenka. Nespotřebujete jí tolik a ušetří vám spoustu nervů. Ovšem není tvářenka jako tvářenka. Právě nervy mi totiž způsobila tvářenka v překrásném nafialovělém odstínu značky NYX.

Ve spojení s mým make-upem i pudrem prostě nešla dohromady a hodně flekatěla, až se rozmazávala do nevzhledných map. To prostě nechcete. Zvlášť před odchodem z domu, kdy opravdu nemáte čas na to, se znovu odličovat. A tak roztíráte, roztíráte, ale s každým pohybem štětce je to snad ještě horší. Tohle prosím ne.

NYX Sweet Cheeks Blush Matte, 229 Kč

Klára Dedková

Od malička jsem si přála pracovat v módním časopise, ale když se můj sen splnil, zjistila jsem, že chci ještě něco víc – sedět v kavárně a pracovat na něčem vlastním. Miluju všechny ty holčičí věci, jako jsou kabelky, rtěnky nebo podpatky, ale dokážu ocenit také klasickou hudbu, kvalitní filmy, víno, architekturu nebo svíčkovou od babičky. Jsem posedlá parfémy, svíčkami a vším, co voní. Mužů nevyjímaje.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *