Spotřebováno: Až moc jemný kartáček i dokonalé SPF

Co nás v uplynulém měsíci zklamalo, nadchlo, zkrášlilo nebo zničilo?

Testování kosmetiky je velmi individuální záležitost, jelikož každý z nás má jiný typ pleti nebo například vlasy. Nicméně některé produkty vykazují vlastnosti, které by širší veřejnost rozhodně měla znát. A právě proto jsme tady s pravidelnou rubrikou odkrývající kosmetické nezbytnosti, co již dosloužily. Ať už špatně nebo dobře.

Klíče, mobil, SPF

I když je tento produkt doporučován spíše lidem ve věku 30+, já bych ho do povinné výbavy přidala už těm od 20+. Ochrana především, znáte to. A ta před sluncem je pro naši pleť a její stav více než zásadní. Najít na trhu ideální SPF na obličej však není jen tak, a proto mé srdce zaplesalo, jakmile jsem poprvé použila tento zázrak od Clarins. Příjemná struktura, hezká vůně a naprosto maximální efekt. Navíc mi přišlo, že pleť skvěle připravuje na make-up, což se mi u konkurenčních krémů nikdy nestalo. Must-have nejen na léto, ale i na home office nebo v zimě na hory. Bez SPF zkrátka ani ránu.

CLARINS, Víceúčelová Ochranná Emulze s SPF 50, 1 050 Kč

Příliš jemná péče

Nikdy bych nevěřila tomu, že o kartáčku na zuby řeknu, že je až moc jemný. Vždy jsem zastávala pravidlo, že čím jemnější a hustší, tím lepší, a tak bylo jasné, že mi novinka od Curaprox nesmí uniknout. Upřímně říkám, že možná měla. Kartáček je opravdu jemný a vyčistit si s ním zuby mi trvá až 10x déle než obvykle. Více než vyčistí, bych řekla, že je naleští. 12 460 štětinek sice zaručí sametovou jemnost, ale ta někdy není vše. Příště se vracím k osvědčené variantě ultra soft, kterou zdobí „pouze“ 5 460 štětinek.

CURAPROX, CS 12460 velvet, 137 Kč

Vlasový obřad

Miluju zkoušet přípravky na vlasy a zvláště pak horké novinky na trhu jako je italská značka MTJ, kterou prodává nový e-shop New Beauty Collection. A řeknu vám jedno, je to naprostá bomba! Nejen, že přípravky krásně voní a mají perfektní vlastnosti a úžasné balení, ale vaše vlasy doslova transformují. Je pravdou, že jsem používala celou kolekci, čímž se efekt maximalizuje, ale po měsíci používání byly mé vlasy pevnější, zdravější a lesklejší.

Vždy před umytím jsem nanesla vlasové sérum pro obnovu kvality vlasů, jehož látky jsem aktivovala teplým vzduchem fénu. Ano, slyšíte dobře, ještě před umytím jsem vlasy fénovala, následovalo použití šamponu ze stejné řady, masky a na závěr jsem na vlhké vlasy aplikovala sérum pro rozjasňující lesk a finální úpravu. Že se vám to zdá jako obřad na dvě hodiny? Vyzkoušíte jednou a nebudete chtít jinak, to garantuji.

MTJ, Sérum Aminoacids Microelements pro poškozené vlasy, 829 Kč
MTJ, Šampon Microelements pro poškozené vlasy, 2 155 Kč
MTJ, Maska Microelements pro poškozené vlasy, 2 390 Kč
MTJ, Sérum Aminoserum Microelements pro poškozené vlasy, 649 Kč

Nejsou reálné

Poslední dobou se mi stává, že všemi opěvované kosmetické produkty mě zklamou. Možná je to tím, že od nich mám vysoké očekávání, ale v tomto případě byly důkazy neprůstřelné. Obtisknutá řasenka nahoře i dole, slepené řasy a nulový objem. Tohle ne prosím.

BENEFIT, Řasenka They’re real, 820 Kč

Klára Dedková

Od malička jsem si přála pracovat v módním časopise, ale když se můj sen splnil, zjistila jsem, že chci ještě něco víc – sedět v kavárně a pracovat na něčem vlastním. Miluju všechny ty holčičí věci, jako jsou kabelky, rtěnky nebo podpatky, ale dokážu ocenit také klasickou hudbu, kvalitní filmy, víno, architekturu nebo svíčkovou od babičky. Jsem posedlá parfémy, svíčkami a vším, co voní. Mužů nevyjímaje.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *