Spotřebováno: Nejlepší rtěnka na trhu a grapefruitový šampon, který si nekupujte

Další dávka kosmetických recenzí je tady. Tentokrát se zaměříme na skin care a jednu rtěnku. Těšit se můžete také na produkt, který změnil mé vlasy k nepoznání a dopřál jim tolik vytoužené dlouhotrvající vlny.

Best rtěnka ever

Tentokrát jediným zastupitelem dekorativní kosmetiky v tomto spotřebovánu je geniální rtěnka, kterou se nebojím nazvat aktuálně nejlepší na trhu. Ráno nanesete a večer se v zrcadle leknete, že je stále na místě bez jakýchkoliv známek opotřebení. Stále vybírám nové a nové odstíny, protože tato rtěnka postupně vyřazuje všechny konkurenty z mé kosmetické taštičky. Mé aktuální barvy na wishlistu? Gossip a Brazen.

M·A·C, rtěnka Locked Kiss Ink 24hr Lipcolour, 920 Kč.

Bez krému ani ránu

Nastává období, kdy mám spotřebu tělových krémů a másel výrazně větší, než kdykoliv předtím. A vy byste se měli mazat také. Jasně, je to otravné, ale spojte to s příjemnou masáží nebo nechte vašeho partnera, aby vám s masáží/mazáním pomohl. Benefity jsou více než velké a zvlášť pokud se v těchto chvílích vystavujete sluníčku, neměli byste následnou péči opomínat. Mým dlouholetý oblíbencem je tělové máslo značky Rituals, které jsem vyzkoušela v mnoha variantách, avšak mé srdce patří stejně jako mé mamince vůni Karma.

RITUALS, tělový krém The Ritual Of Karma, 495 Kč.

Levnější se nevyplácí

Občas mám takové nutkání ušetřit na kosmetice a vyzkoušet i něco z drogerie. Tentokrát na řadu přišel šampon, kterého mám v poslední době velkou spotřebu, a tak mi to na začátku přišlo jako skvělý nápad. Nebyl. Novinka od populární značky Head & Shoulders mě zlákala vůní grapefruitu i nápisy typu deep cleanse. Bohužel mé vlasy sice umyje, ale jsou po něm výrazně sušší, nepoddajné a elektrizují. Poučilo mě to natolik, že jsem si teď pro jistotu objednala lahvičku mého oblíbeného Authenticu navíc a je jedno, že je o 500 Kč dražší. Znáte to, peníze budou, my nebudeme.

Head & Shoulders, šampon Deep Cleanse Gentle Purification, 185 Kč.

Vlny až do konce života

Když už jsme u vlasů, tak jsem objevila absolutně life-changing produkt v oblasti stylingu. Několik let se snažím docílit delší výdrži vln vytvořených Airwrapem od Dyson, ale marně. Nefunguje tužidlo ani lak na vlasy. Když se mi do rukou dostal firming cream, byla jsem ze začátku skeptická, ale vyzkoušela jsem ho aplikovat do vlhkých vlasů, vyfoukala si velké lokny a pak byla absolutně v šoku. Vlny byly neslepené, daly se rozčesat a hlavně vydržely celý den. Dokonalost.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, tvarující krém Shaping cream, 739 Kč.

Zklamání z doporučovaného

Přípravky na odličování ráda střídám a zkouším, nicméně vždycky se nejraději vracím k micelární vodě Astrid. Levné, účinné a zkrátka skvělé. Jelikož se mi má pleť zdála v poslední době více vysušená, řekla jsem si, že vyzkouším odličovací mléko. Většina lidí v mém okolí vychvaluje do nebes značku Bioderma, a tak jsem si vybrala čisticí mléko pro dehydratovanou pleť Hydrabio. Ač bych ráda posunula mou čisticí rutinu o level výš, tak nejsem s čisticí schopností mléka spokojená. Nevyčistí pleť tak dokonale jako micelární voda, s voděodolnými produkty si neporadí už vůbec, a navíc mi vzrostla spotřeba vatových tamponků. Třeba příště.

BIODERMA, čisticí mléko pro dehydratovanou pleť Hydrabio, 529 Kč.

Klára Dedková

Od malička jsem si přála pracovat v módním časopise, ale když se můj sen splnil, zjistila jsem, že chci ještě něco víc – sedět v kavárně a pracovat na něčem vlastním. Miluju všechny ty holčičí věci, jako jsou kabelky, rtěnky nebo podpatky, ale dokážu ocenit také klasickou hudbu, kvalitní filmy, víno, architekturu nebo svíčkovou od babičky. Jsem posedlá parfémy, svíčkami a vším, co voní. Mužů nevyjímaje.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *