Testujeme: Pleťové masky Cook Pack

Skincare je naše vášeň, takže vyzkoušet populární čerstvé pleťové masky Cook Pack byla prostě nutnost. A jaké jsou naše dojmy? Jak jsme si poradily s návodem a nanášením? A vážně se vyplatí pořídit si masku za dvě stovky?

Všechny Cook Pack masky obsahují složky jako třeba květák, banán, lilek nebo rajčata. A jsou ideální pro ty, kteří mají rádi, když maska nikde nedrobí, nedrolí se a nešpiní.

Anička testovala Bílou hydratační masku

Když jsem si četla návod, trochu jsem se vyděsila. Vlastně první šok přišel právě tehdy, když jsem si všimla, že pleťová maska má na obalu uvedený návod k použití. Musela jsem si ho přečíst dvakrát (pro jistotu), abych něco nenalila tam, kam nemám. Ale ve finále to bylo samozřejmě easy peasy. Prostě jeden pytlíček nalejete do druhýho, zamícháte a nakydáte na obličej.

Maska má hrozně příjemnou konzistenci (hedvábný blátíčko) a krásně voní! Díky přiložený špachtličce se i dobře nanáší, i když jsem to v půlce vzdala a napatlala si to na obličej rukou. A jak už název napovídá, moje maska měla bílou barvu. Až když jsem se viděla v zrcadle, mi došlo, jako co to vypadá…

Sloupávání masky byla absolutní slast. Nějakým zázrakem se z blátíčka stal gel a šel dolů na tři sloupnutí. A výsledek? Absolutně šťavnatá, zářivá a pevná pleť. Mám chuť si pořád sahat na obličej, i když se to nesmí. Nádhera! Mám problém s pitím vody a podle toho taky moje pleť vypadá (alkohol a cigára nekomentuju). Takže tahle maska je pro mě totální záchrana a vzpruha!

Josi testovala modrou hydratační masku

Potom, co jsem si masku sama smíchala, jsem se cítila jak největší vědkyně a vynálezce v jednom, takže ještě před nanesením jsem byla z Cook Packu mile překvapena (cítila jsem se asi jako když muži po 3 hodinách smontují stůl z Ikei a pak kolem něj další 4 hodiny oslavně krouží a hrdě si tlučou na hruď #alfasamec).

Jako milovník dlouhých nehtů jsem velmi ocenila přiloženou špachli, díky které bylo nanášení o mnoho příjemnější. Samotná konzistence mne zprvu trošku zarazila, protože maska byla „hrudkovitá“ (možná jsem jen ale špatný mísitel směsí?). Během dvaceti minut se však maska přizpůsobila mé pleti, zaschla (i když by možná pár minut ještě potřebovala, řídila jsem se však pokyny na obalu) a pak přišla ta úplně nejlepší část – slupování. A narozdíl od takových těch černých rádoby slupovacích masek z drogerie, které z obličeje dostáváte ještě dva dny, šel Cool Pack sloupnout na jedno až dvě sloupnutí (má tato činnost nějaký odbornější název? To bych možná jako vědkyně a vynálezce měla vědět…).

Maska je vysoce hydratační, jak název ICE napovídá tak příjemně chladí a pleť je opravdu i po pouhých 20 minutách na dotek hebčí a na pohled svěžejší. Už teď se těším až vyzkouším další salátovou směs s dresingem!

Klárka testovala Červenou zpevňující masku

Naprosto miluju pleťové masky a troufám si tvrdit, že jsem vyzkoušela snad všechny konzistence, které existují. Omyl. Cook Pack a jeho želé struktura měla úspěšnou premiéru. Anti-age produkty zkouším ráda, a to i přes to, že věk rozhodně neřeším a vrásky zatím nepozoruji. Myslím si totiž, že s péčí o pleť není nikdy brzy a jelikož jsem si v posledních týdnech častokrát zapomněla sluneční brýle doma, chci si pojistit, že z mého mžourání do sluníčka nebude ani vějířek.

Smíchání masky #bymyself mě nepřestane bavit, mám potom pocit, že jsem si ji vyrobila sama a její složení je tak čerstvější. Obsah nádherně voněl a ještě líp se pomocí přiložené špachtličky nanášel na obličej. Jen nechápu, proč ta je v dnešní době ještě vyrobená 100% z plastu.

Po 20-30 minutách máte masku sloupnout, ale ona pořád nebyla zaschlá! I tak jsem se rozhodla uposlechnout pokyny na obalu a zažila jeden z nejslastnějších pocitů poslední doby. Už kvůli tomu musíte masku zkusit! Naprostá nádhera! A pleť? Ta byla rozjasněná, dokonale hydratovaná a vypadla svěží jako po dvanáctihodinovém spánku. Masku jsem si dala těsně před make-upem a musím říct, že výrazně prodloužila jeho výdrž. Co víc si přát!

Článek vznikl ve spolupráci s Iritatör Shop.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *