Zákulisní menu vol. 9: Nová kolekce Westwing, cool vodítko pro psa a valentýnské radosti

První zákulisní menu roku 2023! Tak co všechno z našeho seznamu radostí si taky objednáte?

Westwing Icons

Icons by Westwing Collection je výsledkem spolupráce deseti módních, lifestylových a zábavných kreativců a designérského týmu Westwing. Každý z nich navrhl nové provedení vybraného bestselleru z Westwing Collection – a tak vzniklo deset předmětů s jedinečným charakterem! V kolekci najdete samé stylové kousky, které rozhodně oživí váš domov. Huňaté křeslo, duhové sklenice, retro lampičku, vázu i princeznovské zrcadlo. Máte z čeho vybírat.

Noc plná vášně v hotelu Mamashelter

Ať se děje cokoliv, Mama se o vás vždy postará. Na letošního Valentýna si pro vás připravila speciální láskyplnou nabídku! Ve vzduchu je cítit láska, obzvláště pak v Mama Shelteru! Odstartujte letošní rok s hravou nabídkou Sexy Mama*, která mezi vámi a partnerem probudí tu pravou vášeň.

Hned u příchodu vás čeká welcome drink pro dva, Sexy Mama Box (1 peříčko, 1 vibrátor, 1 masturbátor, 1 lubrikační gel, 1 masážní olej a 2 kondomy) a spousta filmů pro dospělé. Vydatná snídaně pro dva dodá potřebnou energii na následující den a v případě, že na poslední chvíli dostanete chuť na laškování, užijte si pozdní check-out ve 14:00.

Svůj pokoj se zážitkem si rezervujte na www.mamashelter.com nebo klikněte zde.

Jan Strach a Kiwiho vodítka

Praktický a vkusný doplněk na procházky s vaším psím parťákem. Ručně vyráběná šerpa (v ČR), která páníčkům uvolní ruce i kapsy a dodá vašemu venčení styl! Vyberte si až čtyři praktické doplňky či extender, který funguje jako odepínatelné vodítko. 

„Chtěl jsem mít volné ruce pro Kiwiho (naše štěně australského ovčáka), tak jsem si je uvolnil. Nebavilo mě cpát vše do kapes. Nemluvě o nekonečném zapomínání pytlíků a uklízení rozsypaných pamlsků.Vytvořil jsem pro naše venčení šerpu, kterou jsem následně doplnil o vše, co potřebuji. Takhle nezapomenu nic a mám vše na své šerpě, která na mě čeká pověšená u dveří,” vysvětluje páníček a autor vodítek Jan Strach. 

Ikea už je zase trendy?!

Ikea a rotterdamská návrhářka Sabine Marcelis představují kolekci VARMBLIXT, jejíž součástí jsou i výrazná designová svítidla, jedinečné servírovací nádobí, koberce v zajímavých barvách a spousta dalšího. Kolekce dvaceti výrobků, které jsou navržené tak, aby interagovaly s přímým i nepřímým světlem, se začne prodávat od letošního února. Tak buďte ready!

Kinoko 2+1 zdarma

Každý třetí produkt je zdarma. Určitě víte, která kombinace produktů je ta nej, stačí si vybrat. A to alespoň tři libovolné produkty a ten nejlevnější máte gratis.Je libo set? Od každého něco? 3x ty stejné legíny? Proč ne, všechno je možné! Akce platí na prodejně a e-shopu do 5. února.

Festival šampaňského

Třetí ročník festivalu zaměřeného na exkluzivní rukodělná šampaňská vína La Bouteille de Champagne se uskuteční 4. února (13-20h) ve Velkém sále na Novoměstské radnici v Praze. Přijedou vinaři, kteří se momentálně řadí mezi vyhledávané výrobce champagne. A vy díky nim můžete ochutnat vína, ke kterým se běžně dostanete pouze ve vybraných gastronomických podnicích. Vzhledem k charakteru akce bude do prodeje uvolněno limitované množství vstupenek. Kupujte zde.

Horké novinky od Satisyferu

Náš oblíbený Satisyfer přichází hned se třemi novinkami – Air Plump Booty 5, Tropical Tip a Vulva Lover. Zkrátka povinná výbava! Vibrátory jsou vodotěsné, ze silikonu, některé můžete navíc připojit ke Satisfyer aplikaci v telefonu a vytvářet vlastní vibrační programy, objevovat erotické zvukové příběhy, propojit se s ostatními (girls night jinak?!) nebo nechat vibrátor vibrovat do rytmu oblíbených skladeb ze Spotify. To chcete!

Stylové drinky i bez alkoholu

Hledáte dárek pro svou drahou polovičku, kterým byste si společně připili, a to i bez alkoholu? Pak jsou sycené nápoje Fentimans tím pravým pro vás. Tyto roztomilé lahvičky vyrábí už od roku 1905, a to metodou Botanical Brewing neboli botanického vaření. Následuje fermentování pomocí živých kvasinek, které trvá po dobu sedmi dnů v klasických dřevěných fermentačních nádobách. Jakmile nápoj projde fermentací, jsou z přírodních zdrojů extrahovány esenciální oleje a příchutě. My se zamilovali do rebarborových toniků nebo limonády z růží.

Hedvábí do každé ložnice

Až půjdete do postele, nezapomínejte kromě bujarých radovánek ani na krásné ložní prádlo. Krásy docílíte nejen spánkem, ale i hedvábným povlakem na polštář od české značky Lejaan. 100% hedvábí Mulberry neabsorbuje kosmetické produkty ani přirozenou vlhkost pleti. Pokožka tak zůstává po celou noc svěží a riziko tvorby vrásek se snižuje. Hladký povrch látky pomáhá udržovat lesklé a zdravé vlasy, je hypoalergenní a přispívá k regulaci tělesné teploty. Zní to jako sen, že? A co teprve, až se probudíte?

Lejaan, hedvábný povlak na polštář 50x70cm pořídíte za 1890 Kč.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *