Bar Brutal nebo zahrada Alenky v říši divů: Kam v Barceloně na nejlepší (nejen naturální) víno?

Barcelona je právem jedním z nejnavštěvovanějších evropských měst. Pokud se i vy plánujete do města tapas a vína vypravit, uložte si naše tipy, kam zajít na skleničku a něco dobrého na zub!

Bar del Pla

Když se vám nechce do fancy restaurace, ale máte chuť na skvělé jídlo a víno. Přesně pro takové chvíle vznikl Bar del Pla! V nabídce mají kromě klasických španělských i organická a naturální vína. Otevřeno má od pondělí do soboty.

Can Cisa / Bar Brutal

Pokud oceníte jídlo fine-dineningové kvality (na které vám nevadí si pár desítek minut počkat) doplněné o výborné naturální víno (které doporučují i kluci z Winegeeku!), Bar Brutal je přesně pro vás. Otevřeno má celý týden kromě úterý do půl jedné ráno.

Alice Secret Garden

Příjemný bar s ještě příjemnějším venkovním posezením, které připomíná kouzelné prostředí pohádky Lewise Carrolla. Proto doporučujeme návštěvu zejména v letních měsících. V nabídce mají klasická vína, pivo nebo jednodušší, ale přesto lahodné koktejly. Otevřeno mají každý den.

L’Anima Del Vi

Bar s naturálními víny, který založili expati z Francie, vystudovaní vinaři. Takže místo, kde můžete vybírat z créme-de-la-créme nejen španělských, ale i francouzkých vín. Otevřeno má od středy do soboty.

Bar Salvatge

Od milovníků naturálních vín pro milovníky naturálních vín. A k tomu si můžete dát jídlo připravené z lokálních čerstvých ingrediencí. Otevřeno mají každý den do půl jedné.

La Violeta

To nejlepší na konec. Pokud chcete navštívit lokální bar se skvělými nejen naturálními víny všech cenových kategorií a k tomu si dát tradiční tapas, určitě zamiřte do La Violety. Mají i příjemnou zahrádku a tradiční španělské víno sherry.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *