Všichni se můžeme proměnit v Barbie nebo Kena. A to za pár minut

Růžová teď vládne světu. Minimálně v kinech (teda když zrovna nedávají Oppenheimer). Ať už jste běželi na premiéru nebo přísaháte, že „na to vás nikdo nedostane“, i tak se můžete světem Barbie nechat pohltit. Nabízíme perfektní návod na prokrastinaci. Stačí fotka a za pár minut máte dveře do Barbielandu otevřené.

Zajímá vás, jak byste vypadali jako Barbie nebo Ken? Koho ne! Řeč je o projektu Bairbie.me, který z vás za pár minut udělá panenku přesně podle vašich přání. Aplikace funguje na základě umělé inteligence a řídí se heslem: Your Life in Plastic, It’s Fantastic!

Vy jen nahrajete fotku, vyberete parametry, jako barvu vlasů a kůže a tadáá! Je z vás Barbie –⁠ super manažerka nebo Ken –⁠ pravděpodobně fitness trenér… 

V aplikaci nemůžete vybírat oblečení nebo střih vlasů. O to víc je napínavější, co s vámi AI provede. Nelíbí se vám výsledek? Nevadí! Zkuste to znovu nebo s jinou fotkou.

A když máte sebe v pěti variantách, začnete přetvářet kamarádky, přítele, rodiče, sousedy… A najednou zjistíte, že Barbieland má sice spoustu nových obyvatel, ale je jedna ráno a volný večer je v… Takže poznámka na závěr –⁠ pozor, návykové! 

PS: Víte, že když na Googlu hledáte cokoliv s Barbie, celý Google zrůžoví?

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *