Listopad jako měsíc klidu. Nalaďte se na něj se Zákulisním playlistem!

Listopad je pro nás měsíc klidu. Letní shon už v nedohlednu a vánoční šílenství ještě daleko. Tak si tu vlnu klidu užijte společně s námi a Zákulisním playlistem!

Na V Zákulisí se s vámi dělíme o naše koníčky, názory, tipy na oblíbená místa, podniky, kosmetické produkty i knihy. Takže se přirozeně podělíme i o to, co nám každý měsíc hraje ve sluchátkách!

Proto si teď pravidelně můžete naladit náš Zákulisní playlist, kde najdete hudbu, která podkresluje náš měsíc. A stejně jako při výběru témat – i tady čekejte všehochuť. Věříme ale, že vás bude bavit! 

V listopadu si s námi nalaďte pohodový vibe. A věřte nám, tentokrát náš Zákulisní mix zní nejlépe v roztomilé kavárně u teplého chai latte, při procházce parkem, který se převléká do podzimního kabátu, či při domácím pečení cinnamon rolls nebo vaření dýňové polévky.

Jak znějí další playlisty měsíce?

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *