Pop-up, který musíte navštívit. V Grande Paolo se fandí fotbalu

Na Karlínském náměstí se 14. června na měsíc (čti celé fotbalové EURO) otevřel pop-up sportbar Grande Paolo. Jmenuje se podle italské přezdívky Pavla Nedvěda – je to totiž přesně 20 let od slavného EURA, na kterém figuroval jako kapitán českého národního týmu.

Grande Paolo je malý sportbar jen na chvíli. Je pro všechny, kteří se dokáží radovat z maličkostí, neztrácí naději nebo mají prostě jen rádi fotbal a studené pivo.

Prostor pro pop-up poskytl italský kuchař Andrea Sirtori, který si ve stejný den hned vedle otevřel italskou vinárnu Enoteca s naturálním vínem. Potkat jste ho mohli dříve například v pražské restauraci Sansho. Oba prostory budou propojené, a vy si tak můžete vybrat mezi italským vínem nebo českým čepovaným pivem.

Otevřeno bude celý měsíc, a to v době všech zápasů, které se budou promítat na televizi. Standardně tedy od 15:00 do 23:00.

K pití je v nabídce naturální víno, pivo z Plzeňského Prazdroje, Negroni z Garage22 nebo limonáda Lemon Soda. Hlad zaženete výběrem čerstvého italského občerstvení právě z vedlejší Enotecy nebo v občasných gastro pop-upech na chodníku před Grande Paolem.

Za Grande Paolem stojí Jan Červenka, který spoluvlastní brandingovou agenturu Jumping Jacks a Ondřej Hollas, který provozuje spolu s Kateřinou Jakusovou pizzerii Slice Slice Baby.

Vizuální identitu vytvořil typograf a grafik Jan Hořčík ze studia Heavyweight Typefoundry. Pro správné fanoušky bude k dispozici merchandise ve formě šál a triček.

Anna Basiková

Hodně čtu, nepiju kafe, miluju cestování, řezaný kytky, podzim a dlouhý procházky po lese. Učím se švédsky a taky znakovku. Napsala jsem knížku, píšu články a taky dělám v PR a trochu v marketingu. Nikdy mě nenapadlo založit vlastní časopis, ale díky bohu se to stalo. Přeju si, aby vás to tu bavilo.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *