Milan Fashion Week: Bagetové kabelky a minimalistické Gucci outfity

Milánský pánský fashion wek je za námi a s ním i zákulisní várka streetstyle outfitů, které pro nás exkluzivně zachycuje přímo v italské metropoli fotografka Reginy Voroniny. V čem hosté vyrazili na přehlídky Gucci a Moschino?

Gucci

Gucci a druhá přehlídka menswearu Sabata de Sarno. Jen těžko bychom hledali větší důkaz toho, jak moc značku ovlivňuje její kreativní ředitel – vílí, barevné a vzorované outfity z dob Alessandra Michelle vyměnili hosté za čistý a elegantní minimalismus připomínající doby Toma Forda.
(A možná i proto na sebe Alessandro přitáhl během posledního dne milánského týdne módy – aka dne přehlídky Gucci – pozornost překvapivým odhalením jeho první, a typicky maximalistické, kolekce Resort 2025 pro Valentino.)

MOSCHINO

Spojíte si s pojmem Baguette bag značku Fendi? Tak se prosím nechte hosty debutové přehlídky nového kreativního ředitele značky Moschino Adriana Appiolazy vyvést z omylu. Bagetové tašky totiž ovládly Miláno a Adrian jasně vzkazuje všem fanouškům teatrálnosti a pompéznosti Jeremyho Scotta, že o esenci Moschina ani v následujících sezónách nepřijdou. Uf!

Regině moc děkujeme za všechny fotografie! Více její tvorby najdete na jejím Instagramu

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *