Streetstyle z milánských ulic. Co vynesli hosté na shows Dolce&Gabbana, Armani a Prada?

Miláno opět ožilo módou a už tradičně máme v ulicích italské metropole fotografku Reginu Voroninu, která zachycuje stylové outfity hostů. Jak to vypadalo před přehlídkami Dolce&Gabbana, Armani a Prada?

D&G

Na přehlídku s názvem Italian Beauty kontroverzního dua Domenica Dolce a Stefana Gabbany vyrazili hosté v outfitech, jež byly samy o sobě epitetony italské elegance. Ale ani přímo na přehlídce na jaro a léto nechyběly typické dvouřadé obleky inspirované 50. léty, výšivky a zdobení ve formě jemných červených květů.

ARMANI

Hosté v dokonale padnoucích oblecích, tenkých kravatách a rozevlátých košilích (které jako by z oka vypadli těm, ve kterých se modelové za nedlouho procházeli po mole) vyrazili na přehlídku Freedom in Nature, která zachycovala pocit dobrodružství a jemně se inspirovala i v tom nejelegantnějším sportu na světě: jezdectví. Na jaro a léto hosty naladil závěr show provoněný rozkvetlými květinami, které v košících nesli modelové oblečeni do záviděníhodných lněných kalhot. Úctyhodné, vezmeme-li v úvahu, že Giorgio Armani slaví za necelý měsíc 90. narozeniny.

PRADA

Hosté s ikonickými trojúhelníkovými logy, botami i kabelkami mířili na přehlídku, jež kreativní duo Miuccia Prada a Raf Simons označili jako ‘fairytale ravescape’.  Kolekce oslavovala svobodu, spontánnost a mládí: Miuccia to zdůvodnila tak, že jiná reakce než oslava optimismu ji v dnešní smutné době nenapadá. S tím vlastně bohužel nejde nesouhlasit a možná tak návrhářka jednoduše shrnula, proč umění vždycky provázelo i ty nejčernější části našich dějin a proč je potřeba jej oslavovat, i když se nám to někdy může zdát v porovnání s jinými událostmi pošetilé.

Regině moc děkujeme za všechny fotografie! Více její tvorby najdete na jejím Instagramu

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *