10 věcí, které mi dělají radost: Aneta Chroustová

Co dělá radost influencerce a youtuberce Anet Chroustové alias Hanneton Monde?

Sekáčové úlovky, tipy na cestování, recepty, ale hlavně život bez přetvářky a s úsměvem na rtech – Anet Chroustová tvoří pod pseudonymem Hanneton Monde a patří ke známým tvářím české influencerské scény, kterou na Instagramu sleduje téměř 76 tisíc lidí a na YouTube ji má v odběrech 82 tisíc uživatelů. Bez pozitivní nálady a úsměvu na rtech ji téměř nepotkáte.

1. Slunce

Změnu počasí na sobě hodně vnímám. O to víc, když se vrátím z nějaké sluncem vyhřáté destinace jako bylo v březnu Mexiko. Sluníčko mě dělá nabitější. veselejší, zapálenější, pracovitější. Prostě jednoduše usměvavější!

2. Moji nejbližší

Zní to asi jako klišé, ale kvalitně strávený čas s rodinou a kamarády, kdy žiju přítomností a nemám ani pomyšlení na to sahat po telefonu.

3. Partnerská láska

Když člověk najde ideální polovičku, je život hned o něco veselejší!

4. Jídlo

Stává se ze mě velký milovník jídla. Asi jsem jím vždycky byla, ale teď jsem v tomto směru i trošku vybíravější. A protože velmi často natáčím recepty, snažím se ochutnávat pokrmy napříč různými kuchyněmi. Jídlo je taky jedna z věcí, na které se snažím nešetřit (i když to stále beru dost s rozumem).

5. Cestování

Mám velkou radost, že právě cestování je nejen mým velkým koníčkem, ale vlastně i prací, jelikož na cestách často natáčím svá videa. Následná zpětná vazba nebo když se někdo vydá na stejné místo a využije mé tipy, mě vždy zaručeně potěší.

6. Čtyřnozí mazlíčci

Jsem obrovským milovníkem psů. Přítel by mohl vyprávět. Kdykoliv jdeme na procházku, zdravím skoro každého psa a nejraději bych si každého z nich pomazlila.

7. Moje práce

Mám opravdu velké štěstí, že se mohu živit něčím, co mě naplňuje, baví a dělá mi radost.

8. Hezká knížka

Nyní jsem si dala menší čtecí maraton knížek od Colleen Hoover. Na jednu stranu je to taková odpočinková četba, ale každá z jejich knih má nějaký hlubší podtext, který nutí člověka zamyslet se nad určitými životními překážkami.

9. Káva

Před pár měsíci jsme koupili nový kávovar a já teď doma trénuji latte art. Vždycky jsem na sebe pyšná, když se mi konečně podaří nějaká kávová malůvka.

10. Když se cítím upravená a hezky oblečená

Pro někoho je to možná banalita nebo nedůležitá věc, ale pro mě je to radost. Ráda pečuji o svůj zevnějšek – starost o pleť, make-up, oblečení.

A kterých 10 věcí dělá radost influencerovi Lojzovi Martínkovi? Čtěte ZDE!

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *