*Dream job alert* Pojďte s námi tvořit magazín V Zákulisí!

Přejete si jednou pracovat v lifestylových médiích, ale nevíte, jak se tam dostat? Vždycky jste chtěli napsat o něčem, co vás baví nebo štve, ale neměli jste kam? Hledáme stážisty, a pokud vás baví krásné věci i kontroverzní nebo tabu témata, u nás máte dveře otevřené.

Jsme Klára, Anna a Josefína a před dvěma lety jsme založily online magazín V Zákulisí. Čtenářů a témat postupně přibývalo, a tak jsme letos začaly natáčet i stejnojmenný podcast. Na V Zákulisí dáváme prostor lidem, kteří mají co říct, rády píšeme o tématech, která jsou lifestylová, často kontroverzní, ale každého z nás zajímají. 

Největší přidanou hodnotou vlastního magazínu je naše absolutní svoboda. A proto teď chceme tenhle volný prostor nabídnout i vám.

I my jsme začínaly jako neznámé stážistky ve známých magazínech, abychom později využily cenných kontaktů a rad zkušených kolegů a navíc – abychom v daných médiích začaly samy pracovat. A jelikož víme, že takový začátek je k nezaplacení, rády bychom nabídly stejné podmínky i vám. 

Nabízíme nejen zveřejnění vašich článků na jakékoliv téma, které si obhájíte, ale i možnost zkusit si vést rozhovor, profesionální editaci, zpětnou vazbu, možnost účasti na nejrůznějších eventech a časem i mnohem více. Těšíme se na všechny zkušené novináře, ale určitě se nebojte, pokud jste doteď nic nenapsali. Začínaly jsme úplně stejně! Měly jsme ale štěstí na lidi, a tak jsme postupně prošly redakcemi ELLE, Marianne, Cosmopolitanu, Harper’s Bazaar či Forbes. 

Pokud byste nám ale chtěli pomoct s něčím jiným – třeba s něčím, o čem zatím ani nevíme, že to potřebujeme! – budeme moc rády za jakékoliv nápady a podněty.

Chcete-li se tedy společně s námi na chodu V Zákulisí podílet, a to jakýmkoliv způsobem, napište nám (a klidně pošlete ukázku vaší práce) na e-mail info@vzakulisi.cz. Budeme se na vás moc těšit!

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *