Streetstyle: V čem hosté vyrazili na přehlídku Louis Vuitton?

Módní focus se přesunul do srdce módy a v Paříži odstartoval pánský týden módy. Outfity, které hosté vynesli na přehlídku Louis Vuitton zachytila v ulicích fotografka Regina Voronina.

Kreativní ředitel LV Pharell Williams je kromě kreativce taky velký vizionář a byznysmen. Proto očekávání nové kolekce odstartovalo už před několika týdny na Instagramu, kde zveřejnil příspěvěk s grafikou vesmíru a videem otáčejícího se Air Tagu, který poté dostali hosté v rámci pozvánky na show.

Pharell navazuje na stopu jeho předchůzce Virgila Abloha a i on chystá celému týmu speciální uniformy. A když jednu z nich odhalil – denimovou bundu s nápisem “LE MONDE EST À VOUS”, anglicky The World is Yours – bylo jasné, že letošní kolekci zasvětí cestování a vrátí se k úplným kořenům značky a jejím cestovním kufrům, tentokrát však na kolečkách (a to doslova).

Kolekce tak oslavuje všechny, jež obývají naši planetu, stejně jako její postupnou globalizaci. Do popředí klade africko-francouzskou komunitu, což dokazuej spolupráce na potiscích a látkách s Air Afrique. Celý event se také symbolicky konal v prostorách La Maison de l’UNESCO, kde se sešlo publikum z celého světa.

Nosné téma cestování můžeme odhalit téměř v každém z 80 looků, velkou inspirací byli také letečtí piloti a jejich uniformy. Show otevřely monochromatické looky, které od tmavých černých tónů postupně přecházely k zemitým hnědým a šedým až po barvitou zelenou a modrou.

Regině moc děkujeme za všechny fotografie! Více její tvorby najdete na jejím Instagramu

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *