Co podniknout v Praze během léta?

Lidé se pomalu vrací do ulic, plánují se koncerty, výstavy, divadlení představení. V kavárně aby člověk místo pohledal, bary mají otevřeno i po desáté a v klubech každou chvíli bude dovoleno tančit. To znamená jediné – život je tady. Které akce nevynechat tohle léto?

Konečně je šance dostát všem slibům, které jsme si během zdánlivě nekonečné karantény dali – půjdeme do tohohle baru, a do tohohle taky a pak na večeři a další den na výstavu! A do divadla, na zmrzlinu a na šlapadla! A na piknik do parku a na výlet do jiného okresu! Tady je seznam akcí v Praze, které rozhodně nevynecháme my!

Drag the Boat, 19. 6. 2021

Na Botelu Vodnik proběhne celodenní akce s drag queens, které můžete znát z klubu Friends. Vystoupí například Gizela Kova, Dima Arrest nebo Fatale Vanity.

Samotáři v Crossu, 21. 6. 2021

Letní kino v Cross Clubu uvede českou filmovou komedii Davida Ondříčka Samotáři.

Workshop Dominiky Kozákové, 22. – 27. 6. 2021

Designérka Dominika Kozáková pořádá ve svém ateliéru ve SmetanaQ Showroomu workshop designu oděvu. Bude trvat celkově 10 hodin a je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

Werich na Kampě

Letní scéna Musea Kampa uvede představení Werich s Vojtou Kotkem v hlavní roli. Premiéra proběhla 14. 6. a hrát se bude celé léto.

Michael Kiwanuka, 12. 7. 2021

Britský soulový muzikant vystoupí ve Fóru Karlín, kde představí své poslední introspektivní album Kiwanuka.

Bert & Friends na střeše Radosti, 29. 7. 2021

Česká popová hudební skupina, jejíž členové o sobě tvrdí, že se vrátili v čase z roku 2050 a přišli svými song zachránit hudební scénu vystoupí na střeše domu Radost a to hned dva dny za sebou.

Prague Pride, 2. – 8. 8. 2021

Každoroční festival, tentokrát s tématem Coming Out, s sebou už tradičně přinese spoustu doprovodných akcí. Kompletní program najdete již brzy zde.

7KRÁT3 & LIVE BAND, 6. 8. 2021

Na vyhlídkové terase domu Radost vystoupí raper 7KRÁT3, který debutoval se singlem Promiň. Společně s ním vystoupí živá kapela a rozhodně nebude chybět pořádná show plná šílených outfitů a dobré nálady.

úvodní foto: Facebook Domu Radost

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *