10 věcí, které mi dělají radost: Anna

Přebírám štafetu po Josefíně. Co mě teď nejvíc baví?

1. Když zaklapnu počítač, udělám si černý čaj s medem a s mlíkem, uvelebím se do křesla a otevřu knížku. Teď mám rozečteno Dívka, žena, jiné.

2. Nikdy jsem neplánovala tohle veřejně přiznat, ale teď mě dost baví Netflix reality show Yummy Mummies. Perfektní odreagování od reality.

3. Nedatované plánovače BOBO, které mi dokonale usnadňují život na home officu!

4. Domov. Někdy bývám docela asociál, takže tohle pandemický období zvládám poměrně v klidu. Jsem ráda doma, ať už sama, nebo s mužem. Hrajeme deskovky, vaříme, čteme si, pijeme víno, cvičíme, učíme se znakovku. Je to vlastně fajn a příjemný.

5. Moje práce. Díky bohu jí mám stále hodně. Těší mě pomáhat na svět krásným projektům, vymýšlet texty na weby, dělat PR kampaně, psát články…

6. Blíží se jaro! Co víc si teď přát?

7. Můj spolubydlící.

8. Letná. Bydlíme tu asi dva měsíce a totálně to tady milujeme. Karlín nastavil laťku hodně vysoko, ale Letná mu už teď šlape na paty. Chai latté z Letky, pečivo z Chleba a máslo, kuře z Pipcy a hangover brunch z Mr. Hotdog. A samozřejmě procházky ve Stromovce. Krása. A ty východy slunce, který vidíme každý ráno, jsou nejvíc!

9. Moje knížka. Už brzy snad spatří světlo světa.

10. Tenhle náš web. To je největší radost posledních dnů. Díky, že nás čtete. Moc si toho vážíme!

Anna Basiková

Hodně čtu, nepiju kafe, miluju cestování, řezaný kytky, podzim a dlouhý procházky po lese. Učím se švédsky a taky znakovku. Napsala jsem knížku, píšu články a taky dělám v PR a trochu v marketingu. Nikdy mě nenapadlo založit vlastní časopis, ale díky bohu se to stalo. Přeju si, aby vás to tu bavilo.

Doporučené články

1 komentář

  1. Děvčata! Jen tak dále! Má to úroveň. A já mám z vás radost.
    Vaše fanynka BáraBasiková.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *