10 věcí, které mi dělají radost: Markéta Davidovich, majitelka a ředitelka Make-up Institute Prague

Markéta Davidovich je majitelka a ředitelka přední školy v oblasti líčení Make-up Institute Prague, která poskytuje rekvalifikační kurzy pro začátečníky stejně jako specializované kurzy pro pokročilé make-up artisty. V Institutu myslela na všechno, a to i na zprostředkování pracovních příležitostí absolventkám a absolventům, anebo poskytnutí kurzů osobního líčení. Co dělá takové vytížené business ženě radost?

1. Moje absolventky v Make-Up Institute Prague

Dělají mi radost proto, jak jsou nebojácné, jak moc musí pro studium obětovat, jak jsou nabité elánem. Jakmile totiž najdete práci, která vás naplňuje, zcela to změní váš život. U nás v Institutu se to často děje. Studentky musí pro studium řešit mnoho věcí. Jsou mnohdy mimopražské, mají malé děti, řeší, jak skloubit náročnost studia s péčí o rodinu, studiem. Baví mě sledovat, co vše jsou schopni lidi celkově obětovat, jak to jde vymyslet, když se chce. Když najdete smysl a vše se najednou nějak podaří rozchodit. 

Obsah obrázku oblečení, Lidská tvář, osoba, žena

Popis byl vytvořen automaticky

2. Davines

Miluju tuto značku a cokoliv od nich vidím, jsem nadšená. Jsem marketing osoba a Davines dělá za mě nejlepší marketing na světě v naší beauty branži. 🙂 Teď si ujíždím na speciální kůře na vlasy tzv. Tailoring Natural tech. Jedná se o specializovanu službu šitou na míru jen ve vybraných salonech Davines. Pro mě absolutní relax a zároveň velmi intenzivní péče o vlasy. Součástí mé profese je perfektní vzhled a do vlasů investuji hodně peněz a často měním barvy a střihy. Dostávají zabrat, a proto jim musím dopřát nadstandardní péči. 

Obsah obrázku osoba, interiér, láhev, řezání

Popis byl vytvořen automaticky

3. Hummus 

Mám manžela z Izraele a mám moc ráda tamní kuchyni. Je skvělé, že v Praze je dnes již mnoho velmi kvalitních restaurací & bister, které nabízejí izraelskou kuchyni. Hummus, sabich, baba ganoush, to je moje!

4. Contemporary art

Velmi mě láká a baví. A to nejen jako sběratele. Zajímá mě kurátorství, prostě celkově jak tento business funguje. Teď se chystám na studium.

5. Nová konturovací paletka Danessa Myricks

Tento produkt je vytvořen pro make-up artisty, ale já ho mám ve své kosmetické taštičce momentálně nejradši, jelikož se jedná o multifunkční paletu, se kterou jednoduše vytvoříte celý make-up. Hodně cestuji, takže mi vyhovuje, že s sebou můžu vozit jednu paletu, a ne produkt na každý krok zvlášť. Vykonturujete a vybronzujete s ní obličej, vykreslíte obočí a vystínujete oči. Paleta obsahuje dvě textury. Jedna je taková balzámově-krémová a druhá pudrová. Jednoduše se s ní pracuje a jde s momentálním trendem přirozeného líčení. 

Obsah obrázku stůl

Popis byl vytvořen automaticky

6. Knihy

Pro mě maximální relax. Každý večer, když uspím syna si přečtu pár kapitol, u kterých se zklidním, vypnu… Jsem původem z Moravy a když jedu za rodinou, neznám nic lepšího než si ve vlaku přečíst skvělou knihu.

7. Pleťový servis

Od mládí velmi pečuji o svou pleť. Pravidelné návštěvy kosmetičky, kvalitní skincare produkty. Kosmetika je pro mě obrovský relax a zároveň čas, který je zhodnocen investicí do sebe. Každý měsíc se těším na Pleťový servis od Ivy Hynkové.

8. Svou práci 

Ať to zní jako klišé, u mě je to opravdu tak. Zcela naplňující, pro mě stále fascinující. Už 15 let. Práce s kreativními lidmi, spolupráce na různých projektech., smysluplnost svého počínání. Absolventky Institutu mi často píší, že jim kurz u nás změnil život, a to je pro mě největší odměna a motor do dalších věcí.

Obsah obrázku osoba, Lidská tvář, oblečení, úsměv

Popis byl vytvořen automaticky

9. ION MIST od RECLAR

Říkám tomu „stříkátko„. Je to úplně vymazlená věc, kterou mám vždy v kabelce. Plním si jí růžovou vodou. Díky jemné mlze na pleti nezůstávají kapičky a lze tak použít i na make-up, který se krásně rozzáří a osvěží. Kdykoliv a kdekoliv.

10. Parfémy

Miluju silné vůně, které zůstávají, i když odcházím z místnosti. Ujíždím si na nich a teď konkrétně na Libre od YSL.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *