10 věcí, které mi dělají radost: Klára

Poznejte více i nás samotné! A to například pomocí věcí, které nás v době pandemické drží nad vodou. Dnes s Klárkou.

1. Uklizený byt. A to dokonale. Od doby, co bydlím sama, mi záleží na tom, aby postel byla perfektně ustlaná, polštáře načechrané a na zemi nebyl ani jeden drobek či vlas. Možná jsem tím trošku posedlá, ale uklizený byt mi dává ten největší pocit klidu, který si momentálně dokážu představit.

2. Víkend u rodičů v Mariánských Lázních (s právoplatným oprávněním k návštěvě jiného okresu samozřejmě). Nahrazuje mi to dovolenou, rodinné oslavy, které jsme vždy pořádali ve velkém, ale hlavně mi to umožňuje vidět se s těmi, které mám na celém světě nejradši.

3. Parfémy. Každý, kdo mě zná, ví, že vůně jsou něco, bez čeho nedokážu žít. Ať jsem pouze na home office nebo jdu na rande snů, vždy použiju parfém. Moji aktuální oblíbenci jsou Diptyque: Orphéon, Van Cleef & Arpels: Bois D’Amande a Byredo: Tobacco Mandarin.

4. Prosecco, víno, šampaňské. Možná to zní jako z deníčku alkoholičky, ale věřte mi, že na covid i deprese s ním spojené to zabírá dokonale. Vyzkoušeno za vás. Můj tip: Mionetto: Extra Dry nebo jakékoliv výběrové Rulandské šedé.

5. Workout od Pamely. Místo návštěvy fitka John Reed jsem si jedno musela udělat u sebe doma, a tak mi každé ráno dělá společnost oblíbená trenérka a youtuberka Pamela Reif. Nejvíc cením výběr hudby i taneční kreace, které u mě často pokračují i po skončení videa. Nejvíce jedu: 15 min Oldies Dance Workout – Burn calories to 90s and 80s hits. Boží!

6. Jakýkoliv balíček. ,,Dobrý den, jste doma? Mám pro vás balíček.“ Tak začíná jeden z mých nejoblíbenějších telefonátů od kurýrů. Ať se jedná o nečekaný dárek nebo objednávku z Košíku, vždy jsem nadšená, jako by byly Vánoce. Přiznávám, že mi dárky nahrazují večírky a společenský život obecně.

7. Netflix. Kdo by mu v posledním roce nepropadnul. Snažím si pouštět „pouze“ jednu epizodu denně, ale znáte to, ne vždy vám plány vychází tak, jak chcete. Pokud už jste viděli Papírový dům a Dámský gambit, pak zkuste také Ginny & Georgia, Ví o tobě nebo Cesta svatojánských mušek.

8. Masky na obličej. Doma mám teď nejen fitko a bar, ale také kosmetický salon. Masku si dávám téměř každý den nejen na obličej, ale také na vlasy, ruce nebo nohy. Mé nejoblíbenější jsou ty čerstvé z Lush.

9. Sluníčko. Pokaždé, když vysvitne, dává mi naději, že je vše zase v pořádku a já se nemůžu dočkat, až jeho sílu pocítím na své opálené pleti. Léto je pro mě jediná jistota, že všechno bude zase na chvilku dobrý. Sluníčko, sluníčko, popojdi ještě maličko. Prosím.

10. Girls, girls, girls. Kamarádi mi obecně dávají tu největší energii, ať se jedná o jakoukoliv dobu či situaci. Z našich společných večerů odcházím mnohdy nejen s vykřičenými hlasivkami, ale také s nápady, jako bylo založení V Zákulisí. Děkuji, že čtete.

Klára Dedková

Od malička jsem si přála pracovat v módním časopise, ale když se můj sen splnil, zjistila jsem, že chci ještě něco víc – sedět v kavárně a pracovat na něčem vlastním. Miluju všechny ty holčičí věci, jako jsou kabelky, rtěnky nebo podpatky, ale dokážu ocenit také klasickou hudbu, kvalitní filmy, víno, architekturu nebo svíčkovou od babičky. Jsem posedlá parfémy, svíčkami a vším, co voní. Mužů nevyjímaje.

Doporučené články

1 komentář

  1. Krásně napsané.♥️

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *