10 věcí, které mi dělají radost: Lucie Kocman

Lucie pracovala dříve pro prestižní značky, jako jsou Hermès nebo L’Oréal, ale sen o vlastním projektu si splnila až nyní. Společně se svou kamarádkou Pavlínou založila projekt O domovē, platformu, přes kterou pomáhají klientům s organizací domovů.

Říkáme jim české Marie Kondo a neuvěřitelně nás baví i jejich seriál Královny pořádku, který můžete sledovat na Mall.tv. Od té doby, co je znám, mám doma stále uklizeno a nic nehledám. Věřím, že to tak budete mít taky. Lucie Kocman jsme se ale zeptaly, které věci jí kromě organizování dělají v těchto dnech radost.

1. Láska. Ta, kterou mi denně ukazují moje děti a můj muž. Dělá mě lepším člověkem a nutí mě věci přehodnotit a zamyslet se.

2. Přátelé. Ti, co si sebou nesete kus života i ti, co do něj přichází postupně. Velká vděčnost.

3. Pavlína sice také není věc, ale to, že se šla do projektu o domovē, je velká věc. Přibrala mě do svého podnikání v Home Stagingu a já ji do svého. Trpělivě se mnou řeší všechny šílené plány. V ženském týmu je velká síla. Jsem šťastná, že jsme v tom spolu. Každá jsme úplně jiná, ale to nám pomáhá jít stále vpřed.

4. O domovē je projekt, který mi dělá radost každý den. Organizace pomáhá nejen našim rodinám, ale společně s Pavlínou inspirujeme mnoho lidí kolem nás. Jsem šťastná, když naše nápady lidem pomáhají se cítit doma lépe. Protože teď to je, a ještě chvíli bude o domovē.

5. Chvilka pro sebe – těch je tak žalostně málo, že když si urvu alespoň 5 minut a není venku tma, je to zázrak. Většinou jsem jen sama se sebou a nedělám vůbec nic. Hodně vzácné.

6. Jaro. Moc se těším na teplo, cítím ho ve vzduchu v podstatě od Vánoc. Je to nejkrásnější období roku a je tu.

7. Tanec, když už nevím co by, tancuju, živelně a bez pravidel. Momentálně tancuju nejčastěji v autě, čímž většinou způsobím dopravní zácpu. Omlouvám se všem řidičům.

8. Seriál. Seriál o domovē vzniká ve spolupráci s internetovou televizí Mall.tv, je to velká škola. Vždy jsem byla multitask, ale tohle je teda vyšší dívčí. Učím se za pochodu tolik nových věcí.

9. Spánek. Každá noc, kdy spím 8 hodin, je neuvěřitelný luxus. Za posledních 6 let jich bylo tak 5 a všechny si je pamatuju. Vzbudila jsem se svěží.

10. Odvaha. Odvaha, že jsem rozjela projekt, který ležel několik let v šuplíku.

Klára Dedková

Od malička jsem si přála pracovat v módním časopise, ale když se můj sen splnil, zjistila jsem, že chci ještě něco víc – sedět v kavárně a pracovat na něčem vlastním. Miluju všechny ty holčičí věci, jako jsou kabelky, rtěnky nebo podpatky, ale dokážu ocenit také klasickou hudbu, kvalitní filmy, víno, architekturu nebo svíčkovou od babičky. Jsem posedlá parfémy, svíčkami a vším, co voní. Mužů nevyjímaje.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *