10 věcí, které mi dělají radost: Natalie Kotrlová

Natálka začala svou cestu v KARA a Pietro Filipi, dnes spravuje sociální sítě pro časopis Cosmopolitan a spoluzaložila projekt Má Vlast Edit. Inspiruje nás mimo jiné proto, že všechno zvládá s úsměvem na rtech a nekonečnou pozitivní energií (a ve stylovém outfitu!).

Natalie nedávno dokončila studium marketingu a sekla s prací v social media agentuře. Ve studiu hodlá pokračovat, stejně tak v hledání dalších projektů, do kterých se vrhnout – ať už v Praze nebo třeba v její milované Itálii nebo Dánsku. Co je momentálně její top 10?

1. Dlouhé snídaně, obědy i večeře. Jím hrozně pomalu, takže čím víc mám na jídlo času, tím jsem spokojenější. Zajít si někam na dobré jídlo je (kór po karanténě) k nezaplacení, ale baví mě jíst i doma, když si to člověk může udělat hezký. 

2. Inspirativní lidi. Kteří mi dodají odvahu dělat to, co chci, a neříkají mi, co bych měla. 

tým @mavlast_edit foto: @roman___ng

3. Sudoku & křížovky. Moje guilty pleasure! 

4. Kafe & čaj. Kdykoliv!

5. Pomalé procházky. Takové, které nemají cíl, ale jen záchytné body, které po cestě chcete navštívit. Poslední rok mě naučil zvolnit a užívat si okamžiků (žádné klišé, prosím!), takže jsem ráda, když můžu vyrazit někam ven ruku v ruce s mým klukem (opět žádné klišé, pardon!).

6. Drinky & víno & pivo 

7. Čerstvě převlečené ložní prádlo. Zbožňuju vůni vypraných peřin, které vždy provoní celý byt. 

8. Květiny. Ty řezané bych měla doma nejraději pořád. Pokojovky zbožňuju, ale nesmím se o ně starat – to mi totiž fakt nejde. 

9. Víkendy. Hlavně ty bez počítače a telefonu.

10. Rodina & kamarádi.

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *