Microblading aneb nejlepší rozhodnutí mého života

Jste ze svého obočí nešťastní? Ale stále pochybujete, jestli tuhle metodu zkusit? Není na co čekat! Go for it!

Když jsem chodila na základku, tak někdy ke konci druhého stupně začalo být hodně populární tenké obočí. A tím myslím fakt tenké, vyškubané do bezvědomí, uzoučká čárka, která není téměř vidět. A tenhle trend se bohužel nevyhnul ani mně, a tak jsem škubala a škubala, až jsem si svoje krásný obočí nenávratně zničila.

Pak mi někdy na střední došlo, že ohánět se v koupelně pinzetou dvakrát týdně nebyl úplně nejlepší nápad. Jenže už to nešlo vzít zpátky. A tak jsem pinzetu vyměnila za tužku na obočí a dokreslovala jak vzteklá. Dlouho trvalo, než jsem si v tom našla grif, takže jsem častokrát vyrazila z domu s každým obočím jiným. Super…

Obočí se tak stalo mým beauty problémem číslo jedna a já pořád nevěděla, jak to vyřešit. Až se jednoho krásného dne na trhu objevilo cosi s tajemným názvem microblading. Hurá! Nevím sice, co to je, ale chci to! Obrázky před a po mě jednoznačně přesvědčily.

Dlouho jsem se odhodlávala, ale nakonec jsem si řekla, že to hecnu a zkusím to. Měla jsem strach, ale šla jsem do toho. Moje hodnocení? Absolutně nejlepší rozhodnutí mého života!

Microblading před a po a jedna ze Zuzčiných klientek.

Jak a za kolik?

Microblading je speciální metoda tetování obočí, jejíž výsledek vypadá maximálně přirozeně. Na trhu služeb existuje už také microfeathering. Na rozdíl od první metody není jeho cílem udělat obočí nové, nýbrž jen doladit k dokonalosti to původní.

Technika se provádí ručně a každý chloupek se kreslí zvlášť. Kosmetička pro aplikaci používá speciální mikro čepel s několika hroty, které zanechávají jemné a přirozené tahy. Před aplikací probíhá hodně důkladná konzultace, zkouší se barvy, tvary a tloušťka. Pak nanese znecitlivující gel a po půl hodině se může jít na věc.

Samotná procedura téměř nebolí, je to spíš takové nepříjemné škrábání. Horší je to potom, když kůže přichází k sobě, ale rozhodně nic, co byste nezvládli! Na doma dostanete mastičku, kterou obočí párkrát za den potíráte. Obočí je po zákroku hodně výrazné, ale každým dnem je světlejší a světlejší. Asi za tři dny se začnou tvořit malinké stroupky, které jemně odstraníte vatovou tyčinkou.

Konečný výsledek je vidět asi po měsíci. Po zhruba dvou měsících vás čeká ještě korekce a doplnění barvy tam, kde se nechytila.

Výsledek: Nádherné a přirozené obočí, o které se nemusíte vůbec starat! Totálně boží!

Cena se pohybuje většinou od tří do šesti tisíc. Dejte si pozor na nízké ceny, to zavání průserem. Já můžu rozhodně doporučit Zuzku ze salonu Luqy.

Anna Basiková

Hodně čtu, nepiju kafe, miluju cestování, řezaný kytky, podzim a dlouhý procházky po lese. Učím se švédsky a taky znakovku. Napsala jsem knížku, píšu články a taky dělám v PR a trochu v marketingu. Nikdy mě nenapadlo založit vlastní časopis, ale díky bohu se to stalo. Přeju si, aby vás to tu bavilo.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *