Vy ještě nemáte svůj Satisfyer?

Jeden z našich úplně prvních článků byl o tom, jak si vybrat svůj první vibrátor. Možná by bylo rovnou lepší napsat to, jak si vybrat svůj první vibrátor od Satisfyeru. Proč je tato značka tak výjimečná a jak se nezamotat v sortimentu nevkusných e-shopů a pochybných obchodů? Ruku na srdce, ty mohou být totiž celkem odstrašující.

Tematika erotických pomůcek, které jsou dnes častěji označovány jako wellness produkty, je stále tabu. Problém ale pravděpodobně tkví v tom, jakým způsobem jsou prezentované a prodávané. Dobrá zpráva pro vás, nenabízí je pouze obchody s blikajícími neonovými nápisy.

I my jsme si to ale do nedávna myslely a žádnou erotickou hračku tím pádem nevlastnily. Když se ale nad produkty určenými k tělesnému potěšení zamyslíte v rovině zdraví a designu, celé vám to začne dávat mnohem větší smysl.

Když design hraje prim

Co si budeme nalhávat, hezké věci nás prostě těší, a proto velký důraz u materiálních radostí klademe především na design. V tomto značka Satisfyer naprosto boduje, o čemž svědčí i několik vítězství v prestižních designových soutěžích, jako je Red Dot Design Award nebo German Design Award.

Nás ohromilo už promyšlené balení, které má decentní a kvalitní krabičku, jež je vhodná i jako dárek. Po jejím okraji najdete také hygienický proužek, který je jistotou a ochranou, že se k produktu nikdo jiný, než výrobci nedostal.

Inovace v uspokojení

Německá značka Satisfyer byla založena s jasnou vizí: umožnit co nejuspokojivější sexuální zážitek. V roce 2016 uvedli výrobci na trh první Satisfyer: legendární Pro 2 s patentovanou technologií Air Pulse, která se postará o orgasmus v rekordním čase.

Pro 2 se od té doby stal celosvětově nejprodávanější inovací v oblasti sexuálního wellness a značka Satisfyer se díky tomu může pyšnit označením nejrychleji roustoucí značky v této oblasti. Každoročně totiž na trh uvede 200 produktových inovací.

V sortimentu značky najdete nejen hračky pro ženy, jak se může na první pohled zdát, ale také pro páry nebo pro muže. Právě pánský vibrátor vyzkoušel i náš nejmenovaný spolupracovník, o jehož zážitcích si můžete přečíst tady.

Satisfyer Men Heat Vibration, Satisfyer Hot Passion Connect App, Satisfyer Royal One Connect, Satisfyer Sweet Seal Connect App

Který vybrat?

Ač se to na první pohled nezdá, mnoho pomůcek je unisex, tudíž je můžete použít vy i váš partner. Jedná se například o vibrující „prstové” vibrátory, které jsou vhodné pro stimulaci všech erotogenních zón.

Pokud se však budeme bavit o hračkách pro ženy, tak zde je zásadní si ujasnit, jestli preferujete stimulaci klitorální nebo vaginální. Sortiment je natolik široký, že u jednoho pravděpodobně neskončíte.

Jak vybrat první vibrátor? Čtěte tady!

Satisfyer Threesome 3, Satisfyer Hot Lover Connect App, Satisfyer Tropical Tip Connect App, Satisfyer Rrrolling Explosion

Hlavně to zdraví

Důležité je se také dívat na to, kteří odborníci jsou se značkami erotických pomůcek spojování, v tomto případě se jedná o garanty kvality a odborné influencery. Satisfyer má svou Megwyn White, klinickou sexuoložku a zároveň ředitelku pro vzdělávání.

I díky tomu značka nabízí ke svým produktům 15letou záruku. A co si budeme nalhávat, i přes všechny výhody popsané výše, jsou hračky od Satisfyeru nejdostupnější na trhu, co se ceny týče. Ještě stále váháte?

Tento článek není sponzorovaný. Důvody k jeho napsání jsme pocítily my samy, když jsme viděly konkurenční nabídku, která má ve svém sortimentu nesrovnatelně horší produkty za vyšší ceny. Nebudeme lhát, když řekneme, že nám produkty od značky Satisfyer změnily život i pohled na vlastní sexualitu. Není totiž lepší pocit, než dokonale znát své vlastní tělo i to, co mu dělá dobře.

Klára Dedková

Od malička jsem si přála pracovat v módním časopise, ale když se můj sen splnil, zjistila jsem, že chci ještě něco víc – sedět v kavárně a pracovat na něčem vlastním. Miluju všechny ty holčičí věci, jako jsou kabelky, rtěnky nebo podpatky, ale dokážu ocenit také klasickou hudbu, kvalitní filmy, víno, architekturu nebo svíčkovou od babičky. Jsem posedlá parfémy, svíčkami a vším, co voní. Mužů nevyjímaje.

Doporučené články

1 komentář

  1. […] zda už máte svůj Satisfyer jsme vám pokládali nedávno. A teď na ni přinášíme i odpověď! Na našem Instagramu teď […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *