Testujeme: pánský vibrátor

Naši rubriku testujeme moc rády pravidelně obohacujeme našimi méně i více bizarními zkušenostmi. Jsou ale věci, které tři holky zkrátka otestovat nemohou: třeba pánský vibrátor.

Jelikož jsme ale samy zvědavé, jak taková věc funguje, spojily jsme se Satisfyerem a obdarovaly jednoho z našich kamarádů (říkejme mu třeba Igor). Igorovi jsme nevybraly žádnou nevkusnou nafukovací pannu, ale Satisfyer Men Heat Vibration, který kombinuje funkci vyhřívání s vibracemi. A jak to teda funguje?!

Termo hrnek?!

Co si může muž představit pod pojmem satisfyer? Dva lahváče a fotbal? Bavoráka v osmiválci? Já bych si to tak představoval. A to až do té chvíle, než se mi v ruce objevila temná skříňka s vyrytým logem SF připomínající termo hrnek na kafe. 

Nehledejte v tom keramickou nádobu do kuchyně. Ani trochu. Jde o něco trochu jiného. Jak sám název napovídá, jedná se o vibrační pomůcku, kterou můžete použít při masturbaci, nebo třeba při hrátkách s partnerkou.

Myslel jsem si, že vibrační pomůcky jsou pouze pro ženy – koneckonců jsem slovo Satisfyer slyšel u bývalé přítelkyně, když jednou telefonovala s kamarádkou (nevím, jestli se za to mám stydět). Tento vynález mě vyvedl z omylu.

Satisfyer Men Heat Vibration, 1 005 Kč.

Design a lubrikant

Přístroj má zajímavý design a disponuje jednoduchým ovládáním o několika tlačítky. Já jsem se do této chvíle s žádnou masturbační pomůckou nesetkal. Tedy pokud nepočítám nafukovací pannu, kterou jsme jako žert kamarády věnovali bývalému spolužákovi při kolaudaci jeho bytu, do kterého se nastěhoval sám, bez přítelkyně. Nevěděl jsem tedy, co mě čeká. 

Manuál k přístroji radí potřít vnitřek lubrikantem, aby to nebylo, však víte, „na sucho”. Klasik však říká „…A když nemáte lubrikant, tak tam dejte sliny”. Myslím, že poradit se dá všelijak, důležité je cítit se při tom příjemně. Jakmile jste připraveni, nasadíte si Satisfyer na penis a necháte se unášet příjemnými vibracemi a hřejivým pocitem. 

Pozor. Tady ale může nastat problém – co když jsou samotné vibrace málo? Vyzkoušel jsem pomocí mačkání tlačítka různé režimy, nicméně žádnému z nich se nepodařilo přibližovat mě k orgasmu.

Nemyslím si, že patřím mezi muže, kteří zažili málo milostných dobrodružství – naopak, myšlenek na hezké ženy jsem měl v hlavě mnoho. Ale kombinace neznámého přístroje, vibrací a myšlenek na přirozený sex (který je, of course, bez vibrací) zapříčinila to, že jsem i po 15 minutách zůstal pouze u erekce. Na řadu tak přišla kombinace Satisfyeru a porna. 

Ilustrace: Kristina Mariani

Pomohly Japonky

Tohle je lepší. Přeci jen, porno vás dokáže vtáhnout do hry a při pohledu na dvě sličné japonky tak trochu zapomenete, že na špičce penisu máte nasazený teplý, vibrující termohrnek. 

A teď se podržte – při orgasmu to je to NĚCO. U klasické masturbace můžete rukou mávat ještě dlouho poté, co se „uděláte”, abyste si orgasmus prodloužili. Jenomže tenhle přístroj vám přinese docela jiný pocit. Pocit, jako by to nemělo nikdy končit! Pocit, jakým orgasmus prožíváte, je docela jiný – odlišný od masturbace i od klasického sexu. Je to něco mezi tím. A zážitek je to velmi zajímavý.

Určitě může být zajímavé tuhle „hračku” použít i při sexuálních hrátkách ve dvou (nebo ve třech?). Pro ty námořníky, kterým stožár občas padá, přestože plavba stále pokračuje, může Satisfyer znamenat vítanou pomoc v podobě pevné výztuže například mezi střídáním poloh. Kdo je kreativní využití jistě najde.

Děkujeme Satisfyeru za spolupráci, našemu anonymnímu zdroji za recenzi a Kristině Mariani za ilustrace k článku!

Doporučené články

1 komentář

  1. […] A: Mně určitě článek o vibrátorech. Jeden z mých prvních a vlastně docela kontroverzních. Ale Igor nás strčil do kapsy! […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *