SOUTĚŽ: Vy ještě nemáte svůj Satisfyer? Ne na dlouho!

Otázku, zda už máte svůj Satisfyer jsme vám pokládali nedávno. A teď na ni přinášíme i odpověď! Na našem Instagramu teď můžete soutěžit hned o 3 vibrátory značky Satisyfer v hodnotě téměř 5 000 korun.

O co se soutěží?

Soutěžíme hned o tři horké novinky, a to:

  • Satisfyer Vulva Lover 1
    Kompaktní design poskytuje smyslnou stimulaci klitorisu kulatým kontaktním povrchem vyrobeným z měkkého silikonu. Užít si můžete 12 vibračních programů, a to klidně i ve sprše nebo ve vaně.
  • Satisfyer Air Pump Booty 5
    Perfektní pro každého, kdo se nebojí experimentovat! Speciální anální unisexový vibrátor disponuje 12 vibračními programy, hřídel vibrátoru lze navíc zvětšit až o 15 mm v průměru pro intenzivnější stimulaci, a je tak ideální pro anální trénink (#gymtime). Vibrátor je navíc kompaktní s aplikací Satisfyer Connect!
  • Satisfyer Tropical Tip
    Vibrátor v hravém designu tukanů v jemných pastelových odstínech je ideální pro milovníky hlubších vibrací. I tady můžete vybírat mezi 12 vibračními programy. Tropical Tip můžete také připojit k bezplatné aplikaci Satisfyer Connect a vytvářet vlastní vibrační programy, užívat si do rytmu vaší oblíbené skladby na Spotify nebo nechat někoho dalšího, aby se ujmul kontroly. Tolik možností!

Co pro to musím udělat?

Soutěž probíhá na našem Instagramu. Takže zamiřte tam, konkrétně na tento post. Poté už stačí sledovat náš profil, profil Satisyferu a označit 2 kamarád(k)y, které chcete obdarovat. Poslední podmínkou je napsat nám, koho byste rádi slyšeli v dalších epizodách našeho nového podcastu (přečtěte si o něm tady!).

Vítěz bude vylosován v pátek 17. února 2023 a vyhraje všechny 3 vibrátory.

Co si přečíst?

Soutěž vznikla díky podpoře Satisyferu, moc děkujeme!

Josefína Joštová

Mám ráda lidi plný barevných myšlenek a černý kafe a humor. Učím se španělsky, protože plánuju důchod strávit na prosluněný španělský pláži se sangríou v ruce. Do tý doby toho ale chci ještě hodně stihnout a po cestě se toho ještě spoustu naučit. A alespoň část z toho tady s váma sdílet.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *