Zákulisní menu vol. 13: The Miners Bakery, parfém Kintsugi nebo menstruační plavky

Během horkých letních dní toužíme po odpočinku, pomalém tempu a osvěžení. A přesně podle toho vypadá i naše červencové zákulisní menu. Tak co si objednáte?

The Miners otevírá vlastní pekárnu

Pražská kavárenská síť, která však má jednu pobočku dokonce i v Barceloně, zároveň otevírá svoji úplně první pekárnu v Karlíně. The Miners Bakery se otevírá v novém bytovém domě Fragment v Karlíně, který vznikl jako projekt nájemního bydlení a dostal se do povědomí veřejnosti díky obří soše Lilith Davida Černého, která dům podpírá. 

Hedvábná pyžámka od Zuzany Kubíčkové

Jako pyžamo na doma i jako součást běžného oblečení na den i večer, v nové hedvábné kolekci české návrhářky Zuzany Kubíčkové vám bude zkrátka dobře! Najdete v ní třeba topy na ramínka, braletty, šortky, dlouhé kalhoty, noční košilku či župánek. Tentokrát si ale vyberou i pánové! #Matching

Letní novinka od Kintsugi Perfumes

Česká značka parfémů Kintsugi představuje parfém Taom, vůni, která ve vás má vyvolat touhu prožít nadcházející letní dny naplno a zároveň tím nejpomalejším možným tempem. Kombinuje mořskou sůl, citrusy, ambru, sečuánský pepř, cognac a léčivý pelyněk. K dostání je v pražských Ingredients.

Mějte pod čepicí

Navržena na sportovní aktivity, ale i každodenní nošení. Kšiltovky jsou dostupné v modré a béžové s výšivkou KINOKO a v barvě bordó s výšivkou Jsem ok. Je hebká na dotek díky pobroušení materiálu a velikost se dá snadno kdykoliv upravit. Vyrobena ze 100% bavlny v české rodinné firmě.

Opepřete si léto

Roku Gin už od nás znáte. Letošní novinkou je ale jeho kombinace s Kampotským pepřem! Nezvyklé propojení těchto dvou surovin bude možné ochutnat ve vybraných barech, které budou mít k dispozici pravý Kampotský lyofilizovaný pepř, a to černý, tak bílý, červený nebo zelený. Drink si ale můžete připravit i doma – stačí pár kuliček pepře přidat do klasického G&T nebo jej přidat do ginových limonád s Roku, citronovou šťávou, cukrem a sodou. Kanpai! 

Perlivá voda s kapkou ovoce

Posláním značky Cans je osvěžit životní styl a každodenní volbu toho, co pijeme. Je založena primárně na alpské vodě, čistě přírodní šťávě z ovoce a bublinkách. Neobsahuje žádný cukr ani umělá sladidla a celý obsah plechovky má pouze 6 kalorií. Ochutnat můžete dvě příchutě – limeta a citron & třešeň a višeň v balení 330 ml plechovek z recyklovaného a recyklovatelného hliníku.

Menstruační plavky WUKA Bikini

Menstruační plavky Perform Swim Bikini Briefs jsou dokonalou hygienickou pomůckou, kterou můžete nosit do bazénu, do moře nebo při plavání v řekách či jezerech. Plavky jsou ideální pro slabší dny menstruace, kdy si chcete naplno užít vodní zábavu. Vnější tkanina plavek je vodoodpudivá. Pojmou 10 ml menstruační krve – přibližně 2 malé tampony.

Rum s příběhem námořníka Ronnyho  

Novinkou na českém trhu je šestiletý třtinový rum původem z  Panamy, Ron de Azur. Kromě tónů medu, pomeranče a vanilky vás provede i příběhy Ronnyho, starého želvího námořníka. I kvůli němu je design lahve inspirovaný podmořským světem,.

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *