Kafe a perník. Tipy na pardubické kavárny, kde se dobře jí a pije

Pardubice nejsou jen městem perníku a dostihů. Najdete v nich také spoustu míst, kde se dobře vaří, pije a relaxuje. Že nevíte kde? Nebojte! Přináším vám seznam kaváren, které stojí za to navštívit.

Na zákusky do Kafe, víno, kokino

Nenápadná kavárna přímo u Východočeského divadla vás zláká na po domácku upečené dortíky, koláče nebo třeba loupáky! Výrobna sídlí nedaleko, čerstvost veškerých výrobků je tedy zaručena. 

Něco k snědku a kultura k tomu v Café Gočár

Nově zrekonstruované Automatické mlýny nabízí nejen kulturní zážitek v podobě výstav v Gočárově galerii, ale i příjemnou atmosféru v Café Gočár. Umíte si představit lepší program, než se pokochat výstavou a tu následně ohodnotit nad skleničkou vína či prosecca? K tomu ochutnávat tapas nebo různé druhy tataráku? Že neumíte? V tom případě bude tahle pardubická novinka právě pro vás.

Káva v Bakla café

Výběrová káva na vás čeká cestou na pardubický zámek v kavárně Bakla café. Kafe však nebude to jediné, co vás zde zahřeje. Každý den je na menu i polévka. Bakla toho ale nabízí mnohem víc, mimo jiné i bohatý výběr nápojů, vín a zákusků. 

Brunch si vychutnejte v bistru Tymián 

Tymián bistro je v Pardubicích nováčkem, dokázalo však už zaujmout svou nabídkou víkendových brunchů, týdenní nabídkou snídaní, obědů či odpoledním menu. V nabídce najdete také mnoho vegetariánských a veganských pokrmů. Limonády a dobrá káva zaručena!

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *