Stardance 2023: Jak hvězdy roztančily dvanáctou sezónu?

Diváky oblíbená televizní událost téměř všech podzimů od roku 2006 je zpět s dvanáctou sezónou. Tak jak ho známe přitančil na naše obrazovky už 14. září a v sobotu o týden později oslavil 100. epizodu. Pojďme se společně podívat do zákulisí a na predikce Stardance 2023!

Moderátoři a porota

Již tradičně nás svými úsměvy a vtipem přivítal Marek Eben a Tereza Kostková, kteří jsou součástí Stardance již od jeho začátku. Tereza nás oba týdny oslnila svou róbou a Marek se snažil jít s dobou. 

První novinkou této řady je snížený počet porotců, ze čtyř klesl na tři. Zdeněk Chlopčík usedl za stůl porotců už po dvanácté a Tatiana Drexler v těsném závěsu po jedenácté. Třetím porotcem je známý herec, komik a bývalý člen taneční skupiny Richard Genzer, který po neúspěšné účasti jako soutěžící přešel do poroty a vnesl do pořadu humor.

Soutěžící

Tento rok je lineup velmi nabitý a povedený, téměř všichni jsou totiž opravdu „hvězdy“. Poprvé proti sobě soutěží manželský pár a soutěže se účastní cukrář. Mezi profesionálními tanečníky jsou nové tváře, ale i výherci minulých řad.

Jak si jednotlivé páry zatím vedou a jaké jsou naše predikce?

SD 1: Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Nejmladší účastnice této sezóny herečka Darija Pavlovičová známá například ze seriálů Kukačky a Dobré Zprávy. Dominik je právě jedním z výherců z minulých řad a vypadá to, že si spolu pár rozumí. První týden zahájili slabými 14 body, zato týden druhý oslnili tangem za 23 bodů. Celkově pár působí energicky a je vidět, že si to užívají. Uvidíme, jak se Darija bude posouvat tanečně, ale podle nás se ještě nějakou dobu se v soutěži určitě udrží.

SD 2: Ivana Chýlková a Jan Tománek

Populární česká herečka Ivana Chýlková tvoří pár s bývalým porotcem Janem Tománkem, který do teď velké štěstí v soutěži neměl. Bohužel se obávám, že úspěšný nebude ani tento rok. Pár od poroty za první dva taneční večery získal pouhých 30 bodů a umístil se na předposlední příče. Tady může Ivana pouze spoléhat na hlasy diváků, kterých ovšem určitě bude mnoho vzhledem k její oblíbenosti. Tak uvidíme, kam až jí hlasy diváků dostanou.

SD 3: Josef Maršálek a Adriana Mašková

Vítězka poslední řady Adriana se svým partnerem cukrářem Josefem Maršálkem byli v šoku po tom, co soutěž neopustili jako první. Od tohoto páru asi nikdo nic převratného neočekával, a protože od porotců získal nejméně bodů, zachránili ho diváci. Obáváme se, že příští kolo už to diváci neutáhnou a Maršálek bude druhý vyřazený soutěžící.

SD 4: Iva Kubelková a Martin Prágr

Modelka a moderátorka Iva Kubelková vytasila své dlouhé nohy a ukázala, že umí víc než jen chodit po mole. Většinou u vysokých soutěžící jsou jejich dlouhé nohy spíše překážkou, ale paní Kubelková je umí používat. Ladnost, ostrost, energie. Zkrátka dokonalá tanečnice. Proto se není čemu divit, že se spolu se svým tanečníkem Martinem umístili v druhém kole na první místě. Tady bychom se neobávali bodů poroty, ale naopak diváků. Je jasné, že pár určitě dojde daleko a možná dokonce i do finále, ale chybí jim něco navíc. Přirovnaly bychom je k párům z minulosti, kteří skončili na druhém místě, Tatiana Kuchařová nebo třeba Jitka Schneidrová.

SD 5: Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková

Další herec ze seriálů Kukačky Marek Adamczyk v páru s vítězkou jedné z minulých řad. Na Markovi je vidět, že maká a dává do toho vše, nicméně to prostě nemá v sobě. Tady je to takový zlatý střed u diváků i u poroty. Ještě nějakou dobu tento pár na obrazovkách uvidíme, ale velké šance na výhru jim nedáváme.

SD 6: David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná

Herec David Prachař nás bohužel zklamal, a také soutěž opustil jako první. Se stejným bodovým hodnocením se pár umístil na děleném předposledním místě s Ivanou Chýlkovou. Tanečně byl pár velmi slabý a ani si nezískal srdce diváků, tak musel jít.

SD 7: Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti

Růžovovlasá zpěvačka Tereza Mašková si nezpochyb se svým tanečním partnerem Danielem rozhodně sedla. Pár se na zkouškách velmi baví, a to se promítá i do jejich tance. Na Tereze je vidět, že má v sobě rytmus a přirozený taneční pohyb. Problémem pro udržení v soutěži by mohl být fakt, že Terezy fanoušci nejsou cílovou skupinou Stardance a mohly by jí chybět právě hlasy od diváků.

SD 8: Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková

Kajakář Vavřinec Hradilek nás se svou partnerkou Kateřinou v prvním díle velmi ohromil při svém standardu a obsadil druhé místo. Nicméně večer druhý ho samba potrápila a podle bodů poroty byl na děleném posledním místě. Zatím to vypadá, že latina ho bude ještě hodně trápit. Jelikož je Vávra sympatický a pohledný soutěžící, hlasů od diváků bychom se nebáli a troufáme si říct, že by mohl dojít až do top 5.

SD 9: Eva Adamczyková a Jakub Mazůch

Druhá polovička Marka Adamczyka, olympijská vítězka Eva je velkou favoritkou na finále. Od sportovců se ve Stardance diváci většinou dočkají strnulejších pohybů a nesmělého výrazu. Každopádně Eva je přirozená a velmi ladná. Její tanečník Marek je v soutěži poprvé, ale už v prvních dvou dílech ukázal, že má nápadité choreografie a my se máme na co těšit. Jelikož je pár sympatický a tanečně nadaný, troufáme si říct, že místo ve finále mají jasné. A narozdíl od paní Kubelkové mají i ten it factor na to se stát vítězi.

SD 10: Richard Krajčo a Dominika Rošková

Zpěvák Richard Krajčo se svou partnerkou Dominikou vlítli do soutěže s velkou energií. No možná až moc velkou energií. Richard je showman a nedělá mu problém to pořádně rozjet, problém mu naopak dělá víc tančit. V minulém kole dostal od poroty poznámky na to, že málo tančí a více hraje. A je to tak, tato soutěž je o tanci, a ne o hraní a dělání velké show. Nicméně bodově nedopadl úplně špatně a hlasy od diváku má jisté, protože jeho fanouškovská základna je vlastně stejná jako základna Stardance. Předpokládáme, že se Richard protancuje až do top 3.

Žofie Holá

Baví mě být kreativní a zajímám se o vše, co souvisí s estetikou. Móda ale rozhodně vede! Sdílím svůj styl na sociálních sítích, studuji business a starám se o jednu chlupatou potvoru (Haf). Jsem v zákulisí zákulisního Instagramu, no a teď pro vás i píšu. Připravte se na pořádnou dávku fashion contentu!

Doporučené články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *